| AnonimuszWss a întrebat:

Cum Dumniyezao imi sterg oligofrenele alea de raspunsuri de cand eram mai ciumpalac si jucam primituvu' ala de joc Metin2?
Serios acum, cum Sfintele Paste sa nu-ti fie rusine cand ai jucat un joc in care trebuie sa omori caini si ursi cu o sabie...
PS cica lu' Fuego i-a intrat in fund o piesa Lego.

11 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Neața.

| ɔɐıɔ a răspuns:

MORI.(majuscule)

| Polaris a răspuns:

Tot respectul meu pentru tine s-a evaporat, tipule. Adică, serios, ce naiba, ce facem aici? Huă.

| Chαяtreux a răspuns:

rolling on the floor))))))))

Răspuns utilizator avertizat
| Xtadelo a răspuns:

Nu te lua de Fuego

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faza cu „Dumniyezo" e copiată de pe o pagină anume de facebook, nubatting eyelashes?
Mai bine că-ți sunt șterse răspunsurile, așa nu le mai vede din întâmplare nimeni. Sau vrei să te mândrești cu rușinea?
P.S: cine ești?

| AnonimuszWss explică (pentru anonim_4396):

Eu intreb cum pot sa le sterg, nu cum sa le readuc la viata aia cruda.
Si da, chestia cu "Dumniyezao" e imprumutata de la mamicata.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnonimuszWss):

Dacă întrebarea e serioasă, du-te de la profil și șterge-le sau pune 2 persoane să le raporteze.
Dacă e în spirit T/A, cu grijă, cu mare grijă.
Da, și mie îmi place mamicăta. E o pagină bună, cu un succes încredibil din septembrie 2012 până în prezent.

| AnonimuszWss explică:

Cum am mai spus, eram mic si ciumpalac.Acum sunt putin mai mare si tot ciumpalac am ramas.

| BlackNinja a răspuns:

Ba asa era jocu ce vrei? Si asta nu-i nimic, sunt altele si mai ''pacatoase'', macar in el nu trebuie sa faci alte prostii.Si oricum habar n-aveai sa-l joci.Si apropo, ce raspunsuri sa stergi?

PS:vorbeste mai putin taraneste.