| florin_7920 a întrebat:

Cum împaci un cîine cu o pisică?

Răspuns Câştigător
| AndreeaSiAndra a răspuns:

In 4 pasi:
1.Mai intai le pui costume de lupta, aparatore si tot ce le trebuie sa nu se loveasca.winking
2.Iti pui si tie tot ce le pui lor. thumbs up
3 Ii pui sa dea noroc. thinking
4. Ii pui sa se omoare. nail biting

Si gata. whew!
(ii va impaca Dumnezeu in cer). o:-)

11 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Le aduci un urs, asa vor avea un dusman comun si vor deveni prieteni prin alianta. big grin laughing

| Barajag a răspuns:

Sa nu se supere pisica ca ii vei da mai multa mancare cainelui, le pui egal sau poti duce cainele la tata si pisica la mama soacra, asa ca i-ai impacat pe amandoilaughing

| Arthur a răspuns:

Bagi câinele în casă pe canapea şi pui în lesă lângă cuşcă pisica.

| Razvan a răspuns:

Pisicul meu il intimideaza pe caine desi diferenta dintre un caine de 5 ani si un pisic de 2 e uriasa.Cand il vede pe pisic pasind se refugiaza in fundul custiilaughing
Cel mai bun lucru pe care il poti face e sa ii lasi pe ei sa isi rezolve problemele personale intre eibig grin

| Ea12345 a răspuns:

Nu vad de ce e asa greu.Catelul meu se intelege foarte bine cu pisica, care doarme numai pe spatele lui.big grin

| madalicious a răspuns:

Iti zic eu cum am facut cand i-am avut pe amandoi. Si caine si pisica. laughing Iei pisica si- dai spre adoptie, daca nu se poate ii vari un sut in fund, si pastrezi cainele. love struck

| RheaLustzig a răspuns:

Dau mana si canta :Impacare impacare fara nici o suparare daca ne vom mai certa noi pe Ponta-l vom impusca laughing

| Contrast a răspuns:

II cresti impreuna!

| DiDi a răspuns:

Sa-ti spun cum fac eu daca vreau sa am si un caine si o pisica. Imi iau si pisica si cainele pui, iar asa, se vor obisnui, iar cand vor fi mari se vor intelege.

P. S.: Lucru testat de 2 ori!happy

| Dizzydizz a răspuns:

Buna intr dar fara raspuns
Ai putea incerca sa ii tii apropiati si daca cainele incearca ceva l certi si il bati, dar fara sa il doara tare.Ca si cum iai atrage atentia.
Daca nu merge, lasa i. Daca nu a fost dragoste la 1 vedere, nu o sa fei tt viatalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai tot timpul intre ei