In 4 pasi:
1.Mai intai le pui costume de lupta, aparatore si tot ce le trebuie sa nu se loveasca.![]()
2.Iti pui si tie tot ce le pui lor.
3 Ii pui sa dea noroc. ![]()
4. Ii pui sa se omoare. ![]()
Si gata. ![]()
(ii va impaca Dumnezeu in cer). o:-)
Le aduci un urs, asa vor avea un dusman comun si vor deveni prieteni prin alianta.
Sa nu se supere pisica ca ii vei da mai multa mancare cainelui, le pui egal sau poti duce cainele la tata si pisica la mama soacra, asa ca i-ai impacat pe amandoi
Pisicul meu il intimideaza pe caine desi diferenta dintre un caine de 5 ani si un pisic de 2 e uriasa.Cand il vede pe pisic pasind se refugiaza in fundul custii![]()
Cel mai bun lucru pe care il poti face e sa ii lasi pe ei sa isi rezolve problemele personale intre ei
Nu vad de ce e asa greu.Catelul meu se intelege foarte bine cu pisica, care doarme numai pe spatele lui.
Iti zic eu cum am facut cand i-am avut pe amandoi. Si caine si pisica.
Iei pisica si- dai spre adoptie, daca nu se poate ii vari un sut in fund, si pastrezi cainele.
Dau mana si canta :Impacare impacare fara nici o suparare daca ne vom mai certa noi pe Ponta-l vom impusca
Sa-ti spun cum fac eu daca vreau sa am si un caine si o pisica. Imi iau si pisica si cainele pui, iar asa, se vor obisnui, iar cand vor fi mari se vor intelege.
P. S.: Lucru testat de 2 ori!
Buna intr dar fara raspuns
Ai putea incerca sa ii tii apropiati si daca cainele incearca ceva l certi si il bati, dar fara sa il doara tare.Ca si cum iai atrage atentia.
Daca nu merge, lasa i. Daca nu a fost dragoste la 1 vedere, nu o sa fei tt viata