| Cumica a întrebat:

Cum l-ati ucide pe jb?big grin

Răspuns Câştigător
| Fluffy a răspuns:

La-s omori cu imbratisari si sarutari laughing

34 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As face o conspiratie. L-as strangula cu clestisorul de gene si cu fierastraul i-as scoate inima. I-as rupe degetul mare de la piciorul stang si l-as bate cu un cui in perete.As scrie cu ruj pe perete ''hate jb'' si as varsa spirt pe el si i-as da foc.As scrie pe pereti si''aici se odihneste un porc''. Scuze fanilor dar eu nu-l mai suport.

| Vero1996 a răspuns:

Poveste.

O fata pe nume Veronica era ucigasa de vedete cu vocea pitzigaiata.Intr'o noapte in timp ce JB dormea s-a dus la el in camera, in jurul camerei a pus foarte multe lumanari sh afara in dreptul jeamului 5 sperietori si batea vantul.Atunci, ea a inceput sa il lege de maini sh de picioare de picioarele patului si a inceput sa sopteasca dramatic numele lui. JB s-a trezit, s-a uitat pe fereastra unde tuna, fulgera iar sperietorile se leganau, s-a speriat si atunci Veronica se aseaza in spatele lui cu un cutit in mana si ii ia gatul.

Sfarsit!

devil Veronica sunt eulaughing

| RaduPetrisor a răspuns:

LAs lega cu sarma ghimpata i-as taia linga cu drujba, las taia nasu cu foarfeca, as trage cu tancu in gura li, as trece peste el cu un tir plin cu fanele lui cele mai infocate si cred ca l-am omorat deja dela tancbig grin

| Felline a răspuns:

1.Cu furadan
2.Il pun sa cante o manea laughing.

| Criss_1147 a răspuns:

L`as pune sa cante un duet cu roxy-manelista, iar dupa ce o sa auda '' vocea ei divina '' o sa se omoare singur laughing

Întrebări similare