| Synapse a întrebat:

Cum putem sta cu mainile in san la atatea catastrofe si durere care este pe pamant?
Copii care mor de foame din cauza setei de petrol,specii protejate de animale dispar din cauza braconajului, copii de 12 ani dependenti de droguri de mare risc,oricine poate cumpara si vinde droguri,spitalele sunt ultimul loc in care ai vrea sa te vindeci, de frica unei infectii mai grave decat boala pentru care te-ai dus sa te tratezi.
Si cine e de vina pentru astea? Raspunsul e foarte simplu.Deliric e de vina! Rusine Deliric, pentru tot ce ai facut planetei si umanitatii.

7 răspunsuri:
| NothingToEat a răspuns:

Ei, si fix de asta nu mai ploua

| iKeel a răspuns:

Ăhă.

| SongokuJR a răspuns:

Pai da...el e de vina pentru tot si ca a crescut EURO, si ca Basescu va fi dat jos si ca Dan Diaconescu crede ca va ajunge presedinte (serios ce i-o fi dat lu D.D. de are asa halucinatii?) Si ca pamantul se roteste si ca soarele apune si ca luna rasarelaughing si ca timpul trece si ca[,] copii se nasc si ca batranii mor...Numai el este de vinalaughing

| Synapse explică (pentru SongokuJR):

Prietene...tu esti stupid doar prin simpla ta existenta.Te-am vazut de ceva timp, si am impresiaca esti putin retardat, sau chiar n-ai ata ocupatie.

| SongokuJR a răspuns (pentru Synapse):

Chiar crezi ca-mi pasa ce zici tu? Stii ce fac eu cu ce zice lumea? Ma doare fix in pix mai ales comentariile astea de la oamenii care nu au ce face... hai ca nu am chef sa imi stric ziua cu tine

| SongokuJR a răspuns (pentru Synapse):

Auzi...ma urmareste de ceva vremelaughingDa ce sunt eu ma Obama sa ma urmaresti de abia ieri te-ai inscris pe acest site si cica ma urmaresti de ceva vreme...

| Synapse explică (pentru SongokuJR):

Lelule,am zis ca te-am vazut, nu ca te-am urmarit.Cauta si vezi diferenta, ca te faci singur de ras.Eu m-am inscris pe site pe data de 3.12. 2010, cu contul DaVa.