| cosminutzapisicutza a întrebat:

Cum sa imi fac un jurnal?

12 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

Cu talent.

| Pralină a răspuns:

Cum l-au facut si celelate fete pana acum.

| MyObsession a răspuns:

Căcatul meu e ca un jurnal.

| CristinaLavinia a răspuns (pentru MyObsession):

Lollaughing esti tare

| MyObsession a răspuns (pentru CristinaLavinia):

Mereu sunt tare.

| Polaris a răspuns:

Cumperi o capră și o personalizezi: o desenzi, o dai cu sclipici, cumperi hârtie glasată și decupezi buline și steluțe și le lipești pe coarne și pe coadă, cumperi abțibilduri cu Pedobear și le lipești pe capră, și în sfârșit îți scrii numele pe ea. Apoi spune-i: Draga jurnalule, astazi, 06 aug, m-am cantarit de dimineata si am realizat ca am slabit 5 kg, apoi am mers la scola si m-am intalnit cu x, si m-a sunat y, si z mi-a spus ca ma inseala iubitul si cam asa ceva. Sper ca te-am ajutat. Te rog sa-mi votezi raspunsul ca am cam putine voturi.
http://i.imgur.com/Cd6kK.jpg

| lunarwolf a răspuns (pentru Polaris):

Poză de geniu. laughing

| GhostStar a răspuns:

Ce cauti la T/a'?

| NothingToEat a răspuns:

Idem @Bya132

| xname23 a răspuns:

Intr-un caiet, agenda etc scrii tot ce consideri ca a fost important in ziua respectiva. nu exista o regula anume, poti scrie zilnic sau periodic, poti sa-l personalizezi sau nu, e alegerea ta!

| hideaway a răspuns:

laughing Te durea mana daca puneai categoria potrivita? rolling on the floor

| Georgiaanaa123 a răspuns:

Cumperi un caiet si incepi sa-l personalizezi: il desenezi, il dai cu sclipici, cumperi hartie glasata si decupezi buline si stelute si le lipesti pe pagini si coperta, cumperi aptibilduri cu pisici si le lipesti prin caiet, si in sfarsit iti scrii numele pe el. Apoi incepe: Draga jurnalule, astazi, 06 aug, m-am cantarit de dimineata si am realizat ca am slabit 5 kg, apoi am mers la scola si m-am intalnit cu x, si m-a sunat y, si z mi-a spus ca ma inseala iubitul si cam asa ceva. Sper ca te-am ajutat. Te rog sa-mi votezi raspunsul ca am cam putine voturi.

Întrebări similare