| freehugs a întrebat:

Cum se nasc gandurile in minte?

17 răspunsuri:
| Fragile a răspuns:

Pai.Intrebarea asta e foarte grea! Eu cred ca ele se nasc atunci cand iti vine in minte un lucru si te gandesti profund la el(sau ma rog, doar te gandesti!). Raspunsul meu s-ar putea sa nu fie asa MINUNAT, dar sper ca te-am ajutat, macar putin. Pupici!kiss

| Roby67 a răspuns:

La mine organele de reproducere sunt mult mai jos de unde e mintea, asa ca gandurile mele se nasc acolo unde am organele de reproducerewinking Cum? Nu-ti spunhee hee

| Razvan a răspuns:

Cand stimuli receptati din jurul nostru isi dau intalnire cu creierul.Se aprinde motorasul si atunci sa vezilaughing

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Prea mulţi neuroni, prea multe sinapse, şi câteva impulsuri electrice însoţite de reacţii chimice, pe ico-pe colo. happy

| hominid dreak a răspuns:

Chimie si electricitate. Tu cum de te-ai gandit sa nasti o astfel de intrebare?

| juniper a răspuns:

Din subconstient, partea ascunsa a creierului, sunt multe mistere despre creier.

| madalicious a răspuns:

Este un mister.Nimeni nu stie. thinking

| andreutz a răspuns:

Pai gandurile nu se nasc in minte... ele se clocesc ma intai happy

| Casiana a răspuns:

Nu stiu cum, dar iti spun sincer ca toata ziua se nasc, dar cum se nasc si mor, natalitatea si mortalitatea sunt egale in randul gandurilor mele, dar si speranta la viata a acestora e maricica:-D...

| Ferenin a răspuns:

Din experiente noi, involuntare, traite de-a lungul vietii, din deciziile pe care le luam in fiecare moment dictate fiind de constiinta care ne-a fost daruita din momentul in care parintii ne-au dat viata.

| tim a răspuns:

Simplu se nasc gandurile, la fel ca copii. ies din...cap.

| perla a răspuns:

Gandurile vin dela diavolu parintele cleopa spunea ca cand iti vine un gand bun sa te rogi sa vezi daca e bun...cand un gand rau iti vine daca poti schimbal intr-o fapta buna si asa te vei mantui.

| MariuZ a răspuns:

...moșite la Maternitatea de gânduri...

| miumiu a răspuns:

Cand un baiat gand se intalneste cu o femeie gand...laughing--glumesc, logic, nu ced ca stie cineva, gandurile sunt si amintiri, sau reactii normale(gen cand te intreaba cineva, te gandesti rapid la un raspuns), chiar si visele sunt ganduri!

| kennyisdead a răspuns:

Cand te *** profii prea tare la creier laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ideile? Mai, inca nu s-au descoperit parintii pentru a sti daca se nasc(asta luand in considerare categoria). Vrei cu adevarat un raspuns, posteaza altundeva.

| mihaimtz a răspuns:

Destul de simplu as putea spune. Gandurile se formeaza in creier. Ele sunt stocate la fel ca niste date in memorie. Sunt "energii" de care ai auzit, ai vazut, ai simtit, si creierul ti le reaminteste. De exemplu nu te vei gandi niciodata la gropa din asfalt de pe strada Pustii nr 32, langa casa verde cu gard albastru, de ce? Fiindca nu ai vazut-o niciodata si nu stii ca exista. Se putea da o explicatie mult mai buna si mai corecta dar deocamdata multumeste-te cu atat. Sa fiti iubiti!