| anca2903 a întrebat:

Cum va imaginati pe voi insiva peste 10 ani?

21 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Nemaritata, vizitand Parisul.

| Vizitiul a răspuns:

Fara cercei, mai matur.

| Bacemi a răspuns:

Ma imaginez intr-un camin cu o sotie iubitoare si macar doi copii. Ma vad avand un loc de munca stabil si ca fiind cunoscut ca poet in toata tara ( ultima parte e vis mai degraba ).

| JeSa a răspuns:

Cu multi copii.

leonardk
| leonardk a răspuns:

La fel de sanatos si liber ca acum. Alte bogatii nu cunosc si nici nu-mi doresc.

nony
| nony a răspuns:

Mai scade.Trebuia sa pui intebarea dupa 2012 rolling on the floor

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

O mamica la fel de fericita alaturi de printesa ei superba happy

| selef a răspuns:

Cu riduri.

| tarziu a răspuns:

Viu

| BuLLetBtwin a răspuns:

Poi poate terminand facultatea. Dar nu cred daca vine sf lumi in 2012 poate terminand scoala big grin

| Psihoyounger a răspuns:

Profesor de geografie!

psihoyounger

| Cryssy a răspuns:

Pai... casatorita si cu un copil. happy love struck

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Putred de bogat si un economist de succes, eventual bancher. Va multumesc pentru intrebare. Sa nu uit, cu IUBITA mea trecuti pe la starea civila. O zi insorita va doresc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A mai fost o intrebare cu "peste 20 de ani". De ce ma tot fortati sa ma vad mai batrana?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anca2903, sper ca nick-ul tau inseamna 29 martie, ca daca inseamna ca te vei naste in 2903 inseamna ca esti impertinent de tanara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma abtin sa raspund la asemenea intrebari, dar totusi am sa o fac, probabil pentru prima si ultima oara.Nu ma vad peste 10 ani, la mine in familie cancerul a cam secerat femeile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur voi sari coarda!

| Artemiss a răspuns:

Peste 10 ani imi imaginez ca o sa am casa mea, poate chiar si copii. O sa am un servici bun, o sa fiu mai matura si o sa o ajut pe mama.

| anca2903 explică:

@furni, eu sunt mai blanda, te fac sa te vezi peste doar 10 ani, cand nu cred ca vei fi prea batrana. laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Grasu17sl a răspuns:

Un mafiot cu masini bani si femei.

Întrebări similare