Super tare![]()
Eu stiam doar rugaciunea scolarului:
Tatal nostru care esti in cancelarie
Fa`ne noua ora de 15 minute si pauza de 45
Lungeste`ne noua vacantele
Si iarta`ne noua absentele
Precum iertam si noi parintilor nostri
Ca ne-au trimis la scoala
AMIN!
E destul de amuzanta, dar mi se pare groaznic sa iti bati joc de Dumnezeu. Ca si cel cu elevii pus de @Byencutza. Mi se pare chiar aiurea sa iti bati joc de asa ceva pentru ca e chiar pacat. Dar e chiar funny
Mi se pare aiurea nu inteleg cum va permiteti sa ironizati pana si Divinitatea care a lasat o rugaciune pe pamant cu care sa poti ajunge la EL cand doresti si nu puteti respecta si ceea ce vine de la Dumnezeu, mie nu mi se pare amuzant cu Dumnezeu sau in numele lui nu e permis sa facem glume e pur si simplu Stapanul si Creatorul nostru, al Universului, iar daca ar reactiona la gijnirea asta sau multe cate i le aducem, noi am fi praf intr-o clipita infinit de mica eu una nu mi-as permite sa fac glume sau altceva pe aceasta tema, mai bine rugati-va ca nu ve-ti sti de unde va vin nenorocirile in viata uite de aici de la pacatele voastre cum e si acesta de acuma.glumele sunt nostime dar totul are o limita si nu glumim cu Dumnezeu, noi trebuie sa ne rugam Lui si nimic altceva rau.sorry nu sunt de acord cu gluma asta
Chiar daca cineva s-a gandit sa faca o "rugaciune" pentru ca Internetul sa functioneze mai rapid si mai bine, cred cu convingere ca, nu se cuvine sa bagatelizam rugaciunea de capatai a fiecarui credincios.
Noi crestinii prin aceasta ne definim, avem un unic Dumnezeu si ne rugam Lui pentru a avea indurare de noi si a ne feri de ispite, de necazuri si de greutati.
Cred ca nu avem voie sa ridiculizam ceea ce este Sfant, noi suntem o creatie a Divinitatii si tot ce este in jurul nostru exista datorita acesteia.
Oricum intentia acestui personaj care a facut asa zisa rugaciune, nu a fost rea, a fost doar inconstienta si datoria noastra este sa-i trezim pe cei ce o vor vedea in continuare sa stie ca astfel de glume nu se fac si ca ele mai pot atrage si niste consecinte.
Un gand bun, mai multa maturitate si respect pentru ceea ce ne depaseste si reprezinta idealul de perfectiune.
Nu cred ca e frumos sa glumiti asa cu Dumnezeu.El a facut tot ce ne inconjoara si noi ce facem? Noi nu ii suntem deloc recunoscatori.Noi facem glume pe seama Lui.Chiar urat din partea ta.E destul de amuzant dar si amuzamentul are o limita, iar tu ai depasit-o.,, Si nu ne duce pe noi
spre flood si ne
izbaveste de lag. Amin"Serios?
Daomne rusine sa-ti fie.
Tatal nostru care esti in cancelarie
Fa`ne noua ora de 15 minute si pauza de 45
Lungeste`ne noua vacantele
Si iarta`ne noua absentele
Precum iertam si noi parintilor nostri
Ca ne-au trimis la scoala
AMIN!
Chiar asa pitikaaa?
Chiar nu e frumos ce ati facut.Eu as intra in pamant de rusine.
LisaJulie întreabă: