| Ani28 a întrebat:

Da,este...un mini-serial.E un fel de...continuare intr-un alt sens al "TPU Story". Sper sa va placa!
Viata de TPU-ist.-ep. 1-Plictiseala mare.Introducerea.

Sa fi TPU-ist nu e asa de usor cum pare..Trebuie sa lupti ca sa rezisti.Nu sunt singura care crede asta.In inima acestui mic orasel linistit,se afla o cladire, care pare si ea destul de linistita, dar nu e asa...
DIN PERSPECTIA LUI Ani28
Stateam pe veranda si-mi beau linistita limonada,cand simt ca ceva imi uda parul.Oh,nu iar!
Eu:Ashadow,tampitule! Ce-ai mai pus la cale de data asta?
Spre surprinderea mea,nu era Ashadow,ci Denny,cu un pistol cu apa in mana.
Denny:Headshot! Nu era Ashadow,dar joaca si el! Ia un pistol*imi indinde un pistol cu apa* si fugii!
Eu: Stai, ce?!
Nici nu apuc sa raspund bine, ca sunt asaltata de baloane cu apa.Ma uit in jur:Ashadow,Queen si Exceel:
A&Q&E:Headshot! :P :)) =))
Eu:Nerororororororctilor! >.<
Deodata, sunt stropita de cu apa de *pauza de liniste* UN PISTOL CU APA CU FORTA MAI MARE DECAT NORMAL!
Eu: Okay, okay...Ma veti lasa vreodata in pace,nebunilor?
?:Nu, nu, nuuu! se auzi o voce.
Ma uit in jurul meu.Ma uit peste tot,nimic.Dar deodata,imi vine sa dau priirea in sus: Speed statea pe geamul de la al doilea etaj,cu un pistol mare mare mare mare mare cu apa.
Eu: Speed? What the?!
Speed Speed? What the?!
Eu:Nu ma imita!
Speed:Nu ma imita! :P
Eu: Aa,deci jucam dur!*iau o galeata cu apa si o arunc pe el,dar cu o miscar stangace,vrand sa se fereasca,cade in cap*
Speed: Au!
Eu:Esti bine?
Speed:Nu mi-ar strica un milkshake!
Eu: Nici sa nu te gandesti!
Deodata,cerul se innegreste si deodata se aude:
?*voce firava, trista, plina de melancolie*Na na na.
O nu! Nu ea...Nu iar! Nu nu nu!

Pun next daca considerati ca merita.P.S: Intrati pe http://xat.com/neatzacupink

5 răspunsuri:
| ioanamaria56 a răspuns:

Ai putea sa ma pui si pe mine in story? Doar daca vrei. Nu am sa pun ca o obsedata la fiecare intrebare asta, dar ar fi dragut sa ma bagi si pe mine in story. Doar daca vrei. E super tare, apropo. happy

| Speed99 a răspuns:

Ohh nu! Nu mai intru pe chatul ala posedat rolling on the floor

| IncredibleJoker67 a răspuns:

Baga-ma si pe mine plz pentru ca merita si da serialul e misto.

| IncredibleJoker67 a răspuns:

Baga-ma si pe mine plz pentru ca merita si da storyul e misto.

| SootheMySoul a răspuns:

Merita,lol! Daaaaaaa, eu cand intru in storyyyy?