Daca ar fi sa-mi aleg moartea, as alege-o pentru toti in acelasi timp. As prefera sa ne invadeze Alienii si Predatorii. Inca de mic copil aveam cosmaruri cu asa ceva. Aceste 2 creaturi extraterestre au facut ravagii in lumea cinematografiei.
Mereu am vrut sa mor pentru a salva viata altcuiva. Si nu ma deranjeaza sa mor in dureri ( ele trec), pentru ca in felul acesta simt ca nu m am nascut degeaba.
Si daca tot veni vorba despre moarte, vad ca toti se sperie de ea.Moarte nu e sfarsitul, ci inceputul.
Craciun fericit, Bastet.
Cred ca daca as avea sansa sa im aleg moartea nu mias alege-o as lasa pe Dumnezeu sa o aleaga in locul meu
Sa vina tot modern warfare-ul 2 pe mine si altair si ezio si alex mercer sa dea toti si Dead!
Pai, ma duc la Justin Bieber. Si cand incepe sa-mi cante " Baby, baby, baby noooo" o sa fac sigur infarct! ![]()
EuSiAtat
Pai tot timpul mi-a fost frica de inec... Mi se pare ceva GROAZNIC sa mpri sub apa fara sa mai poti sa respiri si sa fii constient de ceea ce se intampla.
As raspunde la aceasta intrebare dar nu prea vreau sa cobesc. Imi este doar groaza sa raspund
Tutuianu_Razvan_1999 întreabă:
LisaJulie întreabă: