1. As afla secretele inamicilor mei si, astfel, i-as avea la degetul mic;
2. As afla slabiciunile lui Chuck Norris, desi cred ca m-ar repera oricum.
3. As da chilotii jos oamenilor nevinovati de pe strada c:
4. M-as duce la o inchisoare si i-as bate pe infractori si pe paznici cu baloane cu apa
5. As fura bomboana unui copil mic ![]()
6. As fura gogosile de la politie
7. I-as mazgali fata ex-ului meu cu marker permanent in timp ce doarme
8. As baga o bomba in W.C.-ul profei mele de fizica
9. As fura un iphone 4s, un Samsung galaxy note 2, un laptop, doua tablete, un lcd in camera cu diagonala de 1m, sistem home cinema +dvd blu-ray, aparat foto dslr, si haine scumpe pe care mama nu m-ar lasa niciodata sa mi le iau la ce preturi au
Daca as mai avea timp, as mai scrie multe
La multi ani :3
Stii, mereu mi-am dorit sa fiu invizibil si sa merg intr-un supermarket gen cara si fura [carefour] si sa merg la raionul ciocolata sau prajituri si sa mananc tot pe gratis! ![]()
As fura din magazine ![]()
![]()
as intra pe la oameni in case, mi-as urmarii prietenii,...dar tu ce-ai face?
Cine ar mai avea nevoie de bani? M-as duce sa locuiesc intr-un hotel de 5 stele din Dubai. Ar fi tare, as putea ucide pe cineva in mijlocul strazii fara a fi banuita.
Pai...nu sunt asa meschin si obsedat dupa bani, deci nu cred ca as fura din magazine.Dar sa recunoastem sa fi invizibil? Cred ca m-as duce la o fata acasa si..naaheee nu e ce credeti voi
Doar sparg niste cani, farfurii ca sa o sperii nitel
Sa vad cum reactioneaza.Aaa si dupa ma duc la un prieten si cand face toastul de anul nou(adica acum)ii dau pantalonii jos
Hmm..cred ca as mai face si altceva...dar oare ce? Aa da, as dansa gol in Piata Constitutiei pe Gangnam Style
Un v-bloger de pe internet! cauta pe youtube,, doza de has ''.
Daca as fi invisibil as putea lua multe alea (mai precis sa fur din magazine)
Doodle_8466 întreabă:
LisaJulie întreabă: