Oooo, multe!
- "Ghici!" (culoarea mea preferata; cati dinti am in gura; in ce zodie sunt nascut; cum o cheama pe vecina de la II; cat e ceasul; daca catelul meu latra; ce am mancat de dimineata; cate degete am pe mana stanga; cate ore sunt in 24 de ore; s.a.m.d.)
- "Metin/hi5" (se stie de ce)
- "Vreau sa ma sinucid/Caut atentie" (ar avea ceva clienti...la cate intrebari s-au pus pe aceasta tema in ultima perioada...)
- "Ma plictisesc. Cine vrea sa fie clovn-ul meu?" (pentru aia cu "cine imi spune un banc?", "cine ma face sa rad?", "spune-mi o gluma!")
- "Google=TPU" (pentru cei care au impresia ca TPU e un motor de cautare sau sunt prea lenesi ca sa-l intrebe pe batranul Google inainte de a-si posta intrebarea si vor neaparat sa ne lasam toate treburile de o parte si sa cautam in locul lor)
- "M-a uitat mama acasa" (si? te-ai gandit, ca e cazul sa ne stresezi pe noi?)
- "Messengeriana/Pasareasca" (ca sa se inteleaga/ajute intre ei cei cu "bz", "kdou", "cf", s.a.m.d., ca nu toti avem dictionare de specialitate si suficienta inteligenta ca sa intelegem ce vrea sa ne comunice omul)
- "Matrimoniale" (altfel cum o sa aflam cine cu cine s-a mai casatorit pe-aici? plus, si aia cu "imi caut o prietena, da' nu gasesc" (ca avem taaare multi pe-aici!) isi vor gasi un locusor al lor. ca si asa nu-i vrea nimeni...pai, sa facem atunci un gest de caritate, nu?)
- "Fan vs Anti" (pentru nebunia cu JB si nu numai)
- "Spam" (care se va raporta direct, de 2-3 ori pe zi, ca sa nu mai tot alerg de la "Adolescenti" pana la "Voluntariat/ Ecologie" in cautare de vesnicele si nemuritoare (din pacate) "da un clic aici, plsssss!")
- "Chat" (pentru cei cu "Hey!", "Neata, TPU!", "Salut!", "Noapte buna!")
- "Ce mai faceti?" (tot pentru plictisitii de mai sus)
Si apropo de Trivia/Amuzante, categoria "GresitaEintrebarea" (special pentru @GresitaEintrebarea. merita o rubrica doar a lui. cred ca toti ne-am muta in ea)
...si lista poate continua.
Plictisitor/Tampit(P/T) crede ma pe aici ar fi numai intrebari cu Justin Bieber deci mai bine nu
1. Giastin Bibăr.
2. Metin sau mai stiu eu ce p.a lui Satana.
3. Matrimoniale.
4. Bude.
5. Căcaturi care plictisesc lumea.
Stiu ca e T/A dar voi raspunde serios. as vrea inca 2 categorii:una pentru metin si una pentru fanele ciudate ale lui justina
Papucul urmareste lama ascunsa, nici nu are sens dar macar semnifica ceva, P/U/L/A
Apropo imi place numele tau
stiu ca e limba coreeana
ce inseamna?![]()
si despre intrebare
cred ca ar merge o categorie despre fatalau de gaystin biberon pentru ca se vorbeste despre el aproape la toate categoriile.
si asa am stii ca la categoria aia sa nu mai dam click pentru ca stim despre ce e vorba.
Nimic @BudaLovePastila dar ma gandeam ca merge o categorie cu numele tau
nu-i asa @Scamă?
Categoria cu intrebari de genul "Daca ar fi sa mai adaugam o categorie care ar fi?"
Justin bieber
.la cat se vorbeste de el pe aici, ne-ar trebui si o categoria de asta.Ca altfel, nu scapam de el
Pai ar fi"
1.Matrimoniale ![]()
2. Fani Justin Biberon
3.Plictisitii(aia cu intrebari gen "ce mai faceti? eu ma plictisesc)
Si ca cam atat
Hi5/Facebook [H/F]
Haios/Amuzant [H/A]
Important/Rapid [I/R]
Grav? [Gv]
Nimic/Prostii [N/P]
Ajutor [Aj]
Mancare/Bautura [M/B]
Dans/Cantat [D/C]
Scump/Ieftin [S/I]
Etc.
Ceva important si populat.