4. M-aş pune în genunchi, i-aş lua mâinile şi i-aş da câte o palmă cu mâna lui, în acelaş timp i-aş zice: "De ce te baţi singur?" *palmă* "De ce te baţi singur?" *palmă*
Până ameţeşte, dacă se duce la mă-sa, o iau la fugă. nu mă prinde ea pe mine. Like a BoSS
1. te rog, nu mai pune incontinuu ``
``
2. l-as lasa in fundu gol, in timp ce-l bat
Depinde ala cu 3 ani mai mic poate sa te bata mar! ce zici tu aici se aplica pana la varsta de clasa 12. dupa aia se poate ca unu de anul 1 sa paota batea unu de anul 5!
Ia-si aplica o predica demna de un bisericos inrait spunandu-i ca e rau ce face si ca Dumnezeu ii ia biletul de acces din Rai si asa mai departe. Apoi l-as arunca pe geam.
Să mă bătă pe mine?! ![]()
Mişc un deget si toata şcoala e pe el ![]()
Dar na, sa raspund si la intrebare :
Prima data nu l-as baga in seama
Daca ar continua l-as bate de si-ar aduna dintii dp jos.
Daca si asa ar continua, care, nu cred ca ar fi posibil l-as lasa gol in public.
Nu-l bag în seamă. Dacă insistă, încerc să o iau la fugă, şi să mă amestec printr-o mulţime, să-mi piardă urma.
Deci răspuns:2
L-as bate eu pe el, apoi l-as lasa in fudul gol in public dupa care nu l-as mai baga in seama
sau ii ziceam un BOO si fugea mancand pamantul
Hm :-? daca ar fi 1 m-ar zice la maicasa, daca ar fi 2 ar continua, nu m-as abtine si as proceda cu 1, si daca ar fi 3, nu imi place sa fiu vazut in public cu nudisti :))...asa ca, cred ca ar fi http://i.imgur.com/gXYsB.png
LisaJulie întreabă: