| Buzatu_Adrian_Emil_1974 a întrebat:

Daca ati fi o vedeta ce vedeta ati fi si de ce? Argumentati cea mai buna vedeta castiga funda plus vot deci canditiva bine!

21 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Aș fi eu fiindcă așa vreau eu.

| Synapse a răspuns (pentru Musique):

Tu vrei banii mei, deci nu mai comenta aiurea.Cum sa vrei sa fii vedeta cand te mariti cu mine, pentru bani.

| RockaruL a răspuns:

Pai stai sa ma "candesc" bine... Mitch Lucker(vocalist) de la Suicide Silence...
http://www.google.ro/......tp?/imgres
As vrea sa am vocea lui, si parul si tatoajele :))

Răspuns utilizator avertizat
| Cristianne a răspuns:

Dave Mustaine.
Pentru că Dave Mustaine.

| Zoet a răspuns:

Mă cândesc bine.

| LoveToHate a răspuns:

Paris Hilton, nu pentu ca e draguta, ci doar pentu ca mosteneste un imperiu hotelier.

| Xtadelo a răspuns:

Nici una!
Vreau sa fiu eu!

| W3R4 a răspuns:

Dar eu sunt deja vedeta!
...cel putin in fata blocului! laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru W3R4):

laughing da-mi si mie pontu ce faci de esti vedeta

| W3R4 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hmmm...pai:
-ma pun in gura cu toate babele (alea care nu ma lasa sa ma sui la ele in pomi,si ma bat cu matura)
-sunt draguta cu toti prietenii mei, si foarte a dracului cu cei care ma enerveaza (de asta cam vor toti sa stea cu mine)
-injur toti tiganii care vor sa ne fure hainele de pe franghie (si eu cand injur, ma aude tot blocul si asta ma face "eroina")
-toti oamenii batrani ma trimit sa le iau cateceva de la magazin, iar eu ma duc, ca un copil ascultator si cuminte (acum sper ca ti-ai dat si tu seama ca numa' pentru bani ma duc laughing )

Si ar mai fi, da stii si tu cum e cu celebritatile astea: niciodata nu-ti dezvaluie reteta succesului! laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru W3R4):

Pai asta fac si eu dar tot nu intru in gratiile babelorlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mr.Ben pentru ca asa vreau eu.

| W3R4 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mi-ai luat vorba din gura! laughing

| RainboyDash a răspuns:

Justin Bieber, castig multi bani din urland ca o fetita tampita smug

| ツDiana a răspuns:

Nici una.Eu.

| Inemes a răspuns:

Inca "cantesc "... thinking

| Ovidiu11 a răspuns:

Jim Carrey, pentru ca mi se pare genial, are o fata de care razi numai cand o vezi, isi joaca extraordinar rolurile happy

| Rooobi a răspuns:

Mugur Mihaescu (Garcea) tipu e un actor excelent si un mare comediant roman.

| SweetyღGirl a răspuns:

Avril Lavigne pentru ca este frumoasa, are succes, are o voce incredibila, este rebela, independena si vesela mereu.

| METALL2000 a răspuns:

Selena Gomez sau Phoebe Tokin deorece sunt dragute, joaca destul de bine in filme, si canta bine(selena gomez) Tu? happybig grin

Întrebări similare