Hua, mie îmi place geografia. Mă rog, voiam să spun că la religie e mişto. adică stai toată ora aşa liniştit, nu ai stres că te scoate la tablă şi îţi zice să zici la câţi ani l-a lovit pubertatea pe Gizăs, cel puţin la mine e mişto la religie. btw : http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/25227607.jpg
Mai frijidier, eu am zis sa ma contrazici
Ok, cred că atunci a început practicarea zoofiliei.
Nu uitati ca suntem la T/A, cine pe cine fecundeaza?
Ai impresia ca suntem rezultatul unui experiment al americanilor? http://www.gandul.info/......li-7797323
Am raspuns putin mai sus, vezi user oliviaaa
Am vazut cam tarziu
of...gramatica e noul bing bang.
Eu imi permit sa mai gresesc, cu toate ca am 20 de ani de studii. 8 ani in clasa a 1-a plus 12 restul
batran mai esti! 20+8+12=40+7 ca de la 7 ani incepi scoala 47. La 47 de primaveri stai pe TPU? Pune mana si te insoara.Fa nepoti!
daca am inceput scoala la 7 ani la 15 ani am trecut in clasa a doua plus 12 ani este egal cu 27, dar pe mine m-a dat la 6 ani la scoala, asa ca mai pune mana pe aritmetica dom'shoara
e grea matematica si carnea de cocobaur
27? pfaaaaaaaaai insoara-te ce mai stai?! S-a furat mireasa?
S-a fu de tot, chiar in noapte nuntii, care cum dadea darul o "fura" fiecare deoarece asa e la ei in neam, trebuie sa fie rodata ca sa stie ce sa faca in viata
Si nasu era primul...
Atat!
Hai gata ca mi se racesc cerealele cu lapte. Daca ai chef de barfa ma gasesti mai pe seara pe mess. Pupici!
'Nteles, sa traiti!
Te oftici?
NU. deloc. cred ca ai fost beat/a
cind ti-a lamurit profa lectiile de biologie.
Daca substantivele spermatozoid si ovul sunt de gen feminin imi tai coada si o dau la caini, de ce esti rea? doar am precizat ca suntem la T/A
Nu am nimic impotriva.
Pisicita pis pis pis
Te-am visat azi noapte'n vis
Te spalam te mangaiam
Funda rosie'ti puneam
De ce vrei sa te smotocesc, ha?
Mda, ai ceva cu numele meu?
). şi. până la urmă m.am prins de fază. bine, substantivele sunt doar la genul masculin, nu sunt 'masculi'.
Nici tu nu ti cont de categoria la care am postat, acum te iau de coada
Ok?
Sa fie ca tine
youaremyfavouritecolour întreabă:
Manea_Orhideea_Florianda_1967 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: