Presupun ca Justin Bieber a avut parinti cu muuuuuuulti bani si s-a gandit si el sa fie faimos(maaai ales ca s-a inventat sintetizatorul)
Sincer...Mi se pare un fitos arogant care nu are absolut nici un rost in lumea vedetelor.Este doar un om caruia i s-a urcat celebritatea la cap si imi pare sincer rau pentru Selena Gomez, cu ea nu am absolut nici o problema.Iar fanii JB sunt de obicei niste fitosi adevarati in tara noastra
RockLover94 a răspuns:
Presupun ca Justin Bieber a avut parinti cu muuuuuuulti bani si s-a gandit si el sa fie faimos
De ce vorbiti in lipsa de cunostinta!? Justin traia intr-o casa cu sobolani,canta pe strazi ca sa castige cativa bani de buzunar, familia lui era ajutata de biserica cu bani
cum puteti spune ca parintii lui au fost bogati
!?
Si nu i s`a sculat lui asa dintr`o data sa devina faimos.A fost descoperit de Scooter Braun.
Si ce raspunsuri de cacao. `as vrea wc cu JB` cati ani aveti? maturizati`va frate! Chiar nu constientizati ca va pierdeti timpul? Decat sa stati pe un site injurandu`l pe baiatul asta care totusi a ajuns undeva sus, mai bine faceti ceva ce pentru binele vostru. Chiar va credeti mai buni decat el? Credeti ca daca stati in spatele calculcatorului si va bateti joc de munca unui tanar artist ajungeti undeva? Stati putin si analizati.Cu ce sunteti voi mai buni decat el? Bare el a avut curaju` si puterea sa lupte pentru a`si indeplini visul, dar voi? Nu va dati seama ca voi, prin `ura` asta il faceti si mai popular?
@NoNameToday:Normal ca ne `roade` atata timp cat el este idolul nostru.E la mintea cocosului.Pe tine nu te deranjeaza cand cineva iti insulta idolul(daca esti fan adevarat, bineinteles)? Pe mine ma deranjeaza si nu suport cand cineva se ia de preferatul meu.Si mai ziceti ca de ce fanele incep cu gura.Poi normal ca incep si ele. Daca ati termina voi cu aceste comentarii patetice si fanele ar inceta.Noi intelegem ca e ceva normal sa nu va placa acelasi lucru ca si noua, doar e omenesc dar mai ganditi-va si voi inainte sa postati un comentariu.Nu ne plateste nimeni, asta e datoria noastra de fani.Si daca ne aparam idolul asta nu inseamna ca suntem obsedate.Nu ma cred mai `destept`(apropo sunt fata) dar poate ma cred mai matura decat altii.
Hahaha,mai buna decat el? da`mi un singur motiv pentru care tu te crezi mai buna decat el! Daca stai in spatele calculatorului si il injuri asta nu te face mai buna decat el(si nu ma refer numai la tine).Nu ma deranjeaza ca iti pierzi tu timpu`, din partea mea poti sa te sinucizi ca nu`mi pasa, dar va dadeam un sfat.Eu cred ca decat sa stai sa injuri o persoana, pe net, pe care nici macar nu o cunoasti, mai bine ai face ceva spre binele tau.Nu suporti fanele obsedate? Nici eu nu suport `haterii` obsedati, unii chiar sunt mai obsedati decat fanele.
Gresit.eu cred ca hateri astia `vreau wc cu jb` ar trebui sa se maturizeze.
Si ce? te`ai simtit cumva cu musca pe caciula de esti asa revoltata?
)
Căţeluşă
e cine sa`mi apar biberonul? Nu mai am biberon de cativa ani buni, deci n`am de cine sa-l apar
!
In primul rand acea melodie e preluata, nu-i a lui si nu putem noi sa-ti dam motive fiecare cu gusturile lui, eu sunt cu rockul deci... nu am ce cauta la jb... daca tie iti place cum canta bv asta e! nu trebuie sa ne ceri noua motive dc il uram ca e stupid =]]]]]]
Vai de viata voastra
Cat de idioata sa fii sa stai si sa-l urasti pe bietu baiat care nu ti-a facut nimic, si de altfel il si doare in cur de tine, ca nici nu te cunoaste. Si daca le zici in fata ca sunt proaste ca-si pierd timpu urand o persoana pur si simplu pentru ca toata lumea face asta, si e super cuuul, se iau de tine ca esti fana, da de unde stii tu mai mititico? Nu ma adresez nimanui, sa nu iasa urat
Dar va dati si voi seama cat sunteti de inutile pe planeta asta, ca detineti un neuron, si pe ala il folositi ca sa il injurati pe justin bieber, care inca odata, doesn't give a f*ck. Luati-va in pana mea o viata. Si nu, dragele/dragii mei, nu sunt fana, dar am auzit piese de-ale lui, si nu ma deranjeaza cu nimic, asa ca de ce l-as uri? Pana la urma sunt o gramada de artisti cu piese de ****, pe care toate ii iubiti si vreti sa va maritati cu ei. Uau. Duceti-va ba si faceti si voi ceva constructiv.
Http://www.corruptionx.com/showthread.php? 21071-Justin-Bieber-sucking-a-dick#axzz2QY4dadDf
Buna cei care spun despre justin biber ca este gay si toate chestiile aste sunt gelosi pe cartiera lui ca are ata succes.deci nu ii bga in seama ca pe justin biber il doare in*** de parerea altoraa...fii uh calma ca...or vrea ei sa aiba vocea lui:*bye pop