| ƒαηтαѕу a întrebat:

Daca esti intr-o padure,noaptea,in pustietate,singur si vine unu dala' inalt cu par roscat sau alta culoare si lung cu ochii mari si rosii, cu gura plina de colti plini de sange si care are unghiile de la maini mari facute cu oja de aia veche si face:

Awwwwwwrrrrrr! Si vine spre tine in fuga cu un cutit in mana, ce faci?:)):)):))

Răspuns Câştigător
| SongokuJR a răspuns:

Fugi incet maica... e noapte te-ai putea accidenta eee comedie chiar asa voi tineretu' din zilele astea trebuie sa faceti totul pe fuga? Mai fa-ti un dusi si ce fa contracte de pace cu pasta si periuta de dinti...NEspalatule HUOoo! Si in cazul adevarat cred ca as luao la sanatoasa tipand ca o fetita si zbatandu-ma ca un descreierat din maini si picioarelaughing) Funda?puppy dog eyes

26 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Îl spun lu tati. sad

| AikkoxD a răspuns:

Mă uit insistent la el până se intimidează şi fuge.

| Casiana a răspuns:

Fug!

| robijam a răspuns:

Scot digalu ( nu stiu de unde ) trag 2 gloante spre el fug la bemveu ca un cocalar si bag masina in masarier dau cu spatele intr-un copac strivind-o pe alba ca smoala accelerez il calc pe tipu ala pun manele in masina ( must have in bemveu ) si plec fericit traind pana la adanci batraneti happy.

| LucyDinamovista48 a răspuns (pentru robijam):

Se spune deagle`ulbig grinhappy si BMWhappy

| robijam a răspuns (pentru LucyDinamovista48):

Man n-ai observat ca am folosit cuvinte cocalarizate? ( stiu cum se scrie happy )

| LucyDinamovista48 a răspuns (pentru robijam):

Man?happy...si am ovservarbig grin>.ma gandeam ca tu esti un pic Coca.dar mersi ca mi-ai spuswinking

| ÐÿÅ a răspuns:

Il chem pe Fuego. sigur rezolva el! laughing

| FartsMaker a răspuns:

Sun la politie si spun ca am gasit corpu' 'lui tepes

| WhatheWow a răspuns:

Ii spun ca am SIDA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii spun asa:
Doamna profesoara dar ce faceti in padure la ora asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prea multe filme cu vampiri.

| iKeel a răspuns:

Îi spun că sunt Chuck Norris, şi apoi fuge.

| BellaKiოNana a răspuns:

big grin ma ciupesc de piele, sa ma asigur ca nu dorm si visez big grin, si o iau la sanatoasarolling on the floor

| LaNaibaa a răspuns:

Ma iau de chiloti - sa fiu sigura - si fug, la un moment dat sigur o sa ma prinda din spate - la cum fug eu - si o sa ii zic. : " Morii in puii mei! " -aratand semnul crucii cu degetele - apoi l`as intreba daca are facebook si as iesi cu el la un suc.winking - gusturile nu se comenteaza -

| selysol a răspuns:

Mi-as trage o palma sa fiu sigura ca nu visez iar apoi as fugi cu siguranta ca m-ar prinde iar eu as lua doua bete as forma o cruce si i-as zice: piei aghiuta prinde-ma de... cred ca sti ce urmeazalaughinglaughing apoi as fugi urland agitandu-ma ca o turbata in cea mai buna situatielaughinglaughingrolling on the floor) buna intrebarea

| ƒαηтαѕу explică (pentru selysol):

rolling on the floorFara sens, dar amuzantalaughing(intrebarea)

| ?l?a a răspuns:

- Heii, buna, ce cutit frumos, iti dau 59$ pe el.
- Daa!
- Acum da-mi banii ca sa nu te omor devil
-...

| Kremlin a răspuns:

Îmi folosesc chiloţi şi îl bat cu ei până spune "unchiu".

| georgeggg a răspuns:

Ma pis pe el de frica... dupa ii zic ca am ceva treaba si ma intorc mai tarziu.Aduc cu mine un m4a1 si gatahappy. (OMG! nu am gloantze)

| SilentByTheNight a răspuns:

Straluceste Robert, straluceste rolling on the floor

| extreambysy a răspuns:

Ma c*c pe mne.si zice,, phoaii ce puteee" si fuge... apoi vine la mine acasa.si ii zic,, f***** gura mamei tale mars" si apoi moare.ii pin o floare ofilita sa nu dau mult pe ea si...doamne ajuta laughing

| BODY6543 a răspuns (pentru extreambysy):

Hai ca ai ziso pe asta prietenas

| ImiPierdMereuPrietenii a răspuns:

Alerg pana oboseste si dupa aceea ne imprietenim bem o bererolling on the floor