Fugi incet maica... e noapte te-ai putea accidenta eee comedie chiar asa voi tineretu' din zilele astea trebuie sa faceti totul pe fuga? Mai fa-ti un dusi si ce fa contracte de pace cu pasta si periuta de dinti...NEspalatule HUOoo! Si in cazul adevarat cred ca as luao la sanatoasa tipand ca o fetita si zbatandu-ma ca un descreierat din maini si picioare
) Funda?
Scot digalu ( nu stiu de unde ) trag 2 gloante spre el fug la bemveu ca un cocalar si bag masina in masarier dau cu spatele intr-un copac strivind-o pe alba ca smoala accelerez il calc pe tipu ala pun manele in masina ( must have in bemveu ) si plec fericit traind pana la adanci batraneti
.
Se spune deagle`ul![]()
si BMW
Man n-ai observat ca am folosit cuvinte cocalarizate? ( stiu cum se scrie
)
Man?
...si am ovservar
>.ma gandeam ca tu esti un pic Coca.dar mersi ca mi-ai spus
ma ciupesc de piele, sa ma asigur ca nu dorm si visez
, si o iau la sanatoasa
Ma iau de chiloti - sa fiu sigura - si fug, la un moment dat sigur o sa ma prinda din spate - la cum fug eu - si o sa ii zic. : " Morii in puii mei! " -aratand semnul crucii cu degetele - apoi l`as intreba daca are facebook si as iesi cu el la un suc.
- gusturile nu se comenteaza -
Mi-as trage o palma sa fiu sigura ca nu visez iar apoi as fugi cu siguranta ca m-ar prinde iar eu as lua doua bete as forma o cruce si i-as zice: piei aghiuta prinde-ma de... cred ca sti ce urmeaza![]()
apoi as fugi urland agitandu-ma ca o turbata in cea mai buna situatie![]()
![]()
) buna intrebarea
- Heii, buna, ce cutit frumos, iti dau 59$ pe el.
- Daa!
- Acum da-mi banii ca sa nu te omor ![]()
-...
Ma pis pe el de frica... dupa ii zic ca am ceva treaba si ma intorc mai tarziu.Aduc cu mine un m4a1 si gata
. (OMG! nu am gloantze)
Ma c*c pe mne.si zice,, phoaii ce puteee" si fuge... apoi vine la mine acasa.si ii zic,, f***** gura mamei tale mars" si apoi moare.ii pin o floare ofilita sa nu dau mult pe ea si...doamne ajuta
Hai ca ai ziso pe asta prietenas
LisaJulie întreabă: