| problems a întrebat:

Daca imi bag camasa in pantaloni risc sa fac herpes? Vreau rasp foarte neserioase big grin Funda Cel mai Miau rasp

Răspuns Câştigător
| Musique a răspuns:

Http://i.imgur.com/OOS7y.jpg

13 răspunsuri:
| PotcaPădurii a răspuns:

Nu, dar o sa iti vina menstruatie violet prin fund, iar penisul tau o sa se transforme intr-o capusa.

| AikkoxD a răspuns:

Nu, o să dai în ciumă şi o să-ţi cadă puţa.

| umbrax a răspuns:

Da si o sa se extinda pe toata pielea si nu sunt remedii pentru asa ceva poti sa si mori

| iKeel a răspuns:

Eu cred că mi-e foame.

| Sabiiiii a răspuns (pentru iKeel):

Da si mie, hai sa mergem sa luam ceva de mancare.Auzi durule, pot sa te prezint hamsterilor mei?batting eyelashes bine, ei nu sunt duri.dar poate o rezolvam.

| iKeel a răspuns (pentru Sabiiiii):

Unde vrei să mergem? Şi da, mă poţi prezenta hamsterilor tăi, îi fac eu duri. Le dau un cap în gură şi o să devină duri ăia.

Pai nu stiu unde mergem..Vino la mine, daca tot trebuie sa te prezint.:d

După ce îi fac pe ăia duri, discutăm? smug

Da,sigurbatting eyelashes.poate imi povestesti cum ai devenit dur...

Simplu. Era o poveste de demult. Care daca n-ar fi fost. Nu s-ar mai fi intamplat. M-au luat la bataie niste putzei, dupa care eu prapadit ce eram, in 2 saptamani am invatat sa ma bat de la calculator, ba si nu credeam ca, calculatorul este asa de folos ma, pfooaai. Nici nu stii cat de folos este.
P.S: Imi place avatarul tau.

Haha. Si mie imi place al tau, ti se vad muschii de dur! b-)

| LikeACandyxD a răspuns:

O sa iti creasca o buba cat capu tau pe fund, lumea te va lua drept cocalar, iar tu vei muri in 4 zile de ciuma... straight face Nu am inspiratie azi sorry

| Georgeasd a răspuns:

Da, si pe langa asta o sa mai faci si asdajskhbdkjashdijashITA pentru are nu exista tratament.