| Vizitiul a întrebat:

Daca nu bei, nu fumezi, nu f. i, la ce pana mea sa mai traiesti 100 de ani?

15 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Pai curu meu...de baut si de fumat inteleg! da la f**re se rupe filmu!

| Flav a răspuns:

Si tu ai primit acelasi mesaj privat pe care l-am primit si eu? laughing

| Vizitiul explică:

Gigiro-Eh, era un spirit de gluma. Vezi categoriahappy.

| pwp a răspuns:

Exista lucruri mai importante in viata decat cele enumerate de tine...

| Bacemi a răspuns:

Ca sa termini si tu un puzzle pana mori ca '' e grele ''. Pacat ca e o intrebare la categoria Trivia / Amuzante. Ar fi putut primi si un raspuns serios din partea mea.

| Hombre a răspuns:

Pai traiesti pentru ca de pe la 80 ajungi la origine, adeca ai c*ru' mai sus decat capul si iti faci pantofii din mers, de aia.

| Psihiatra a răspuns:

Noh... ce bine! Ai uitat drogatul! De aia laughing

| paramore a răspuns:

Chiar asastraight facece cariciu meuwaiting

April
| April a răspuns:

De fapt, cu cine vorbesti, mai exact? Matusalem a trait mai mult si cred ca le-a facut pe toate!(poate nu avea Malboro dar ceva tot tragea el pe nas!)

| Crisstina a răspuns:

Dintre toate minunile vietii, am ales viciile pentru a trai fericiti!

| MusicisMusic a răspuns:

Sa te bucuri de viata prin alte mijloace...si chiar mi-ar place sa traiesc pana la 100 ani...

| Zenithf a răspuns:

Ca sa fac cat mai multe levele in Rappelz. happy

| gigiro a răspuns:

Chiar aceste lucruri de r... t ti se par "esenta" vietii? Mie mi se par asa de jalnice.Mai ales bautura. Fumatul acum e interzis, deci nu afecteaza anturajul, dar te-ai gandit ce inseamna bautura pentu cei din jurul tau-normal, cand tu bei? Cele mai mari nenorociri pe acest pamant le aduce dupa parerea mea boala si bautura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bei apă, nu e de ajuns smug?

Trăieşti ca să munceşti ca prostu', vine un idiot peste 20 de ani şi îţi taie 25% din salariu şi apoi îţi spune să munceşti mai cu spor...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh...mai sunt drogurilesmug, deci tot mai are un rost viata astalaughing. Traiasca marijuana!laughing

Întrebări similare