Orice bărbat are nevoie de cel putin o femeie, deoarece exista o multitudine de lucruri pentru care nu poţi să faci guvernul vinovat.
Din cele enumerate mai sus pe Grim il roade doar ideea de a manca bataie de la o femeie![]()
Sunt cazuri rare, dar sunt!
E ceva adevar in ceea ce ai zis. dar si pentru barbati sunt cateva afirmatii, la fel de adevarate. O sa revin cu ele, daca mi le amintesc sau incerc sa le caut.
Si daca imi da ea una prima, dupa care eu o casun cu bataia, asta cum se numeste? Nu e autoaparare?
Aha deci sa inteleg ca femeile au voie sa dea in barbati, dar invers nu? Hmm...
@auran: fiecare nu frica lui, nu?
Femeia care da prima in barbat... sincer, cam merita sa si-o ia... ![]()
Shin
@Grim:Nu stiu ce e... dar intr'o femeie nu trebuie sa dai nici macar cu o floare
Hellooo!
un barbat trebuie sa stie cand sa se opreasca si cand sa inceapa.
asta'i legea... si faza cu batutu
noi nu dam in baieti, cand nu e cazul. Face-ti in asa fel sa nu fie cazul
.
E important sa gasesti un barbat, care sa te ajute in gospodarie, care din cand in cand sa gateasca, sa faca curat si in plus sa aiba o slujba. 2. E important sa gasesti un barbat, care sa te faca sa razi. 3. E important sa gasesti un barbat, pe care sa te poti baza si care sa nu te minta. 4. E important sa gasesti un barbat, care sa a fie bun in pat si care sa faca dragoste cu tine din placere. 5. E foarte important ca cei 4 barbati sa nu se cunoasca între ei!
))
Intotdeauna a existat o discrepanta intre sexe si doar in forma exterioara si apatica s-a acceptat miscarea feminista din secolele XIX - XX. Chiar si dupa au fost starnite disensiuni; multi barbati sunt misogini, femeile fara tendinte si inclinatii lubrice sunt aproape intotdeauna feministe. Dar daca nu exista empatie lumea va fi napadita ca si la inceput de un al doilea diluviu.
Femeia nu merita batuta, barbatul trebuie sa fie clasificat prin eleganta, culanta si intaietate. Niciodata nu putem spune ca femeia e mai inferioara; ea e la fel de inteligenta, desi, cum afirma Oscar Wilde - ea nu va fi niciodata geniu, ea apartine sexului decorativ.
Dar esti femeie? SAu un cretin misogin ascuns dupa o foto de muiere?
Ehe, baiete, esti frustrat, si ai avut prea multe probleme cu femeile. Ia cauta mai bine, sa vezi cum o gasesti pe aia ce te pune la punct...pe nasica! hih
LisaJulie întreabă: