| Archdaemon a întrebat:

Daca sunt balena si am 200 de tone si 35 de metri ce trebuie sa fac sa devin sirena?

17 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Pentru inceput sa nu mai pierzi timpul pe TPU, si sa mergi sa inoti cat mai mult.Si sa nu te mai uiti la desene animate.

| PotcaPădurii a răspuns:

Ucizi o femeie, ii ei partea de sus a trupului, o pui in locul trupului tau, inoti mult, iti pui sclipici pe coada si apoi ii faci un blowjob unui siren.

| AlinaaAli a răspuns:

Pune un rechin sa te linga pana slabesti!

| LumeaÎnTreiDe a răspuns:

Liposuctie

| CastraveteMurat a răspuns:

Te duci pe balcon la 11 noaptea vara când e lună plină și îți torni transpirație de melc pe cap. A doua zi te dai cu sclipici pe corp și...

O să devii o balenă pitzyy care miroase a melc.

| CriminalăÎnSerie a răspuns:

Te tai.

| Pawesome a răspuns:

Te apui de fumat.

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Sa-ti iei gandul de la a deveni sirena!

| DNSK a răspuns:

Cu IQ-ul t nasti, sau in unele cazuri ti-l poti dobandi pe parcurs! in cazul tau, mai bine tac.

| FlorinDiablo a răspuns:

Sa mergi la jocking

| niko200 a răspuns:

Schimbi numele din BALena in SIRena.
adica le inlocuiesti pe "bal" cu "sir"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa prinzi o sirena, o strangi de gat ca sa planga si sa-i bei lacrimile. Vezi ca trebuie sa ramana-n viata sirena ca sa actioneze lacrimile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ridici mana in sus si flexand-o de la cot in jos faci; u, uuuu.u, uuuuu.

| DryLeaf a răspuns:

Sa nu mai mananci atati pestisori si sa inoti mai mult. happy

Scuze, mi s-a parut amuzanta, de-asta am scris-o.
Ai putea merge la sala, o mica dieta de maximum 1000 calorii pe zi, zic... nu stiu, poate merge.

| ღSupradozaDeViseღ a răspuns:

Pai in primul rand laughing...si in al2`lea nu prea stiu...thinking sa slabesti?laughingsau cv de genurolling on the floorsi daca iti faci unghiile cu oja unei sirene ai destule sanse sa devi sirenalaughing)))

| Anonimanonimus677 a răspuns:

Muuuuuuuuuuuuuuuuuulte abdomene si exerciti fizice...nu uita sa mananci numai legumehappy

Întrebări similare