O, nu ma provoca, cand vine vorba de ceva ce nu are sens, eu sunt persoana potrivita.
Ei bine, daca un pinguin mananca cinci pesti pe zi, unchiul tau se alimenteaza prost si face pietre la rinichi, dar e si din cauza racelilor netratate pe care ti le-a dat si tie. Ofticat, tu ragai alfabetul fara sa-ti pese de incalzirea globala, iar pescuitul a devenit interzis, din cauza toxinelor din mare, de cand familia ta a fost in concediu. Din cauza ta, marinarii nu mai dau la presedintie(vezi basescu) ca le e frica de sfarsitul lumii, iar un ou fiert nu mai provoaca ploaia. Vreau sa spun ca apa nu se mai poate evapora, la fiert deoarece lumea nu mai are bani de oua nestresate si facturi la gaz. Dar vanzarea ciocolatei merge bine si din aceasta cauza Michel Telo(mare gurmand) a venit in Romania sa sperie turistii. Dezorientate, balenele esueaza la tarm, si mintea ta a inceput sa functioneze prost. Iar producatorii de crema au fost nevoiti sa ridice pretul(incalzirea globala si lipsa de turisti, mai stii). Odata scumpita crema, francezii i-au gonit pe rromi ca sa nu le mai fure banii. Veniti inapoi au invadat aeroportul, iar taximetristul violat a devenit cel mai invidiat barbat. Cu atatea subiecte noi de discutat la carciuma, taranii n-au mai cultivat secara, iar painea buna a devenit scumpa, la fel cum sarea neiodata e doar un basm la noi. Oamenii fac acum paine mai mult din faina din grau, cea de secara, cu seminte, cu cartofi si-o mai permite doar INNA.
Ce tu nu te uiti la stiri? Totul e din vina ta!
Dar n-am nimic personal cu tine, oricum nu-mi place lumea asta.
Păi un pinguin consumă 5 peşti pe zi dar, depinde dacă este fomist sau nu.Crema de plajă este 30 dar şi asta depinde dacă este unt de calitate sau nu. Pâine este făcută din grâu dar şi asta depinde. Dacă pâinea este din vaselină sau nu![]()
Ai înţeles?
Din cauza caramizii din peretii de latex care inconjoara cauciucurile de dacie din nailon radiocativ plastificat si aruncat in apa de gura a Oanei Roman. Sper ca te-am ajutat!
LisaJulie întreabă: