Pentru a ne cizela, pentru a dobandii cunostinte. Pentru a avea unde pleca si de unde venii
.
Sa inveti sa scrii sa citesti, sa ai cultura generala, sa nu ajungi un analfabet si un vai de tine, sa fi cineva in viata
De boltari, geamuri termopan, usi din lemn fin banci din lemn masiv catedra din pal
Pt. a avea elevul o ocupatie, sa vina si sa plece la scoala si cam atat.Invatatul e plictisitor si dauneaza grav sanatatii.
Ca sa te miri de cat de prosti sunt unii si cat de destepti sunt altii, si pentru ca nu mai avem ce altceva sa facem, in general sa facem miscare!
Ca sa avem motiv sa ne trezim dimineata ![]()
Ar mai fi unul...ca sa avem salarii mai incolo si sa nu ne mai plangem ca suntem someri
Claudiu
am intrebat( de ce) nu (din ce)
ca am observat de 10 ani de cand tot tocesc drumul pana la scoala
Pentru a aduna cunostinte, pentru a nu te plictisi, pentru a cunoaste multe persoane, pentru a-ti face multi prieteni, pentru a mai primi si citeva note bune, pentru a te afirma, pentru a-ti expune opiniile si pentru a te face cunoscut prin intermediul capabilitatilor.Sunt multe lucruri pe care le poti face la scoala, si aceasta chiar ne este utila in viata.(credeti-ma). Mie(de exemplu)imi place mult scoala.
Sa ne bata profii cu cartea de gramatica pana cadem lesinati si tot antitalent ramenem.Nu se prinde de noi ca de Guta(slavit fie numele lui)![]()
Mai e facuta ca sa inveti si tu ceva! Ca daca nu te duci la scopala vei ramne prost si cand te va iontreba un geniu in matematica cat face 23+60 nu vei sti asa ca taci!
Scoala este facuta pentru a ne invata diverse lucruri ce ne vor ajuta sa devenim cineva in viata.
Olaru_Elena_1998 întreabă:
LisaJulie întreabă: