| Gizăz a întrebat:

De când am pogorât în lumea virtuală posedând un anumit membru, tot mai mulți mă adaugă ca prieten. Nu vă bucură faptul că v-am binecuvântat cu acest minunat sentiment numit prietenie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt de binecuvântat au făcut-o ăia de mai sus, și mai sus de tine, undeva prin stele. Ei au pus butonul verde.
Mai tare m-aș bucura dacă fecioara Cristina o să ne binecuvânteze cu un motor de căutare mântuit și cu voturi pe care să nu le vadă doar Sf. Treime.

14 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Oare de ce m-am gandit la Mhn24 cand am citit intrebarea respectiv numele?thinking

| Bastet a răspuns:

Tu nu eşti Gizăs, eu ştiu cine e Gizăs!

| ViezurE a răspuns:

Gizas ai baut tata?

| Bujîe a răspuns:

Nenea...Da` tu cine c4cat ești?

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Sunt ateu, bă!

| Dumnezău a răspuns:

Ba Gizuse,eu stiu ca te aveam adaugat la prieteni de mai mult timp,da' nu cu nick-ul asta,ca altfel te sesizam in no-time.Ia zi,cine erai inainte de reincarnare,preafericite,preacuviosule, preainaltule, patruzecimea voastra in pantaloni?

| AlQaeda a răspuns:

Imi suna a insulta parca si nu imi place cum suna mai ales dupa Nick-name si avatar dar... DISPARI de la T/A rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| aliceinchains a răspuns:

Nu ai ales bine categoria, iote ce te-au binecuvântat ăștia aici. laughing

| UatDăFac a răspuns:

@Bastet
Normal ca nu e Gizăs... dăăăă.

El e Gizăz b-)
God bless you!

| Gizăz explică:

@Comean: Greșit!
@Bujie: Sunt oglinda umanității!

| Gizăz explică:

@AnnoyingOrange: Creștin binecuvântat, oare religia ta nu îndeamnă la iubire frățească și curățenie sufletească? Iar tu mă faci nenorocit și prost? Ce fel de creștin ești tu?

| chibiusa a răspuns:

Exista asa ceva pe TPU?
credeam ca martorii lui iehova te hartuiesc doar irl, dar se pare ca acum au invadat si spatiul virtual