Oameni buni! Daca avut o iubita inainte nu inseamna ca nu e gay! Enrique Iglesias a avut multe prietene de ochii lumii, dar uite ca si-a facut curaj si a recunoscut intr-un final ce e.
Eu zic ca daca arata gay, se comporta gay, vorbeste gay, atunci e gay.
Abh, faptul ca personalizezi intrebarea(te referi la Justin Bieber), dar mai ales ca esti interesat de un nr de telefon ...ma face sa cred ca vrei sa-l agati"
Sorry dar cred ca vb doar prosti nu este gay cretini fraieri ce sunteti nu il mai judecati
Oricarui om ii sta bine in firme cum e imbracat gay-ul de el asa ca nu ai ce ii faace! si eu am fost obsedata de el dar mi-a trecut dupa o vreme adica e destul de simpatik dar incearca si u sa iti gasesti un prieten si uiti de Justina Bieron!
Hai serios? Vezi, totusi mai gandeste-te odata!:p
NU E GAY! nu i-ai auzit melodiile? sunt nuami despre fete.si a avut pana acum si 3 prietene.deci nu cred ca are fi homo.nu ca u cred SUNT 100% sigura!
Nu e adevarat ca ar fi gay...am vazut pe you tube ca s-a ndragostit de Selena Gomez si ea la fel, deci nici n-am auzit asa ceva...
De unde va venit in cap chestia asta ca justin bieber a fi gay, va rog revenitiva daca e gay dc nu arata la tv sau pe yotube? imi spuneti si mie.no asta e nu stity ce sa mai mintyty.
Sunteti pe pamant nu in cosmos! ce nu am dreptate. Dc sa fie gay daca e idol la femei inghilimele fete nu femei.
Ba si ma-sa aia care lo scos dinoua ca taicasou eu dat prea multi spermatoizi si ii un gay il urasc e cel mai prost cantaret din istorie si-o facut tatuaj cu o pasarica wsm de el lhttp://idolator.com/......361323-3-2
Da daca ai nr lui si id-ul lui te rog sa mi le dai pe id-ul ingerasii_cuminti@yahoo.com si demonstreaza ca el este..nu ai cum pentru ca nr lu de telefon nu este si pentru fani numai pentru prieteni... daca chiar le ai damile pe id-ul ala.
LisaJulie întreabă: