Abh
| Abh a întrebat:

De ce e Justin Bieber homosexual? Credeti ca s-a nascut asa, sau si-a dat seama pe parcurs de orientarea lui sexuala?
Si cine e iubitul lui actual? Aveti id-ul lui sau un numar de telefon?

http://sarcasticblogger.wordpress.com/2010/03/07/justin- bieber-gay/

183 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Abh
| Abh explică:

Oameni buni! Daca avut o iubita inainte nu inseamna ca nu e gay! Enrique Iglesias a avut multe prietene de ochii lumii, dar uite ca si-a facut curaj si a recunoscut intr-un final ce e.
Eu zic ca daca arata gay, se comporta gay, vorbeste gay, atunci e gay.

| gajikutza a răspuns (pentru Abh):

Nu-i gay nebuno/nebunule tu esti lesbianca/gay

| Kiduu4 a răspuns (pentru Abh):

Vorbeste Gay? rolling on the floor))) Asta e tare laughing TE SUSTIN! E GAY!

Abh
| Abh explică:

Evident, tu n-ai vazut ce dragut e!?

| georgesur a răspuns:

Abh, faptul ca personalizezi intrebarea(te referi la Justin Bieber), dar mai ales ca esti interesat de un nr de telefon ...ma face sa cred ca vrei sa-l agati"winking

| Anduciu a răspuns:

Justin nu e gay, e idolu' la femeirolling on the floor)

| ImHereForYou a răspuns:

Justin Bieber nu e gay,
E idolul la femei.

| MalinaH a răspuns:

Sorry dar cred ca vb doar prosti nu este gay cretini fraieri ce sunteti nu il mai judecati

| Andre a răspuns:

Oricarui om ii sta bine in firme cum e imbracat gay-ul de el asa ca nu ai ce ii faace! si eu am fost obsedata de el dar mi-a trecut dupa o vreme adica e destul de simpatik dar incearca si u sa iti gasesti un prieten si uiti de Justina Bieron!

| adsfsf a răspuns:

Uita-te la fata lui si iti vei da seama happy

| AlyAleksandra a răspuns (pentru adsfsf):

Hai serios? Vezi, totusi mai gandeste-te odata!:p

| Doi2 a răspuns:

Am vazut un video pe \m/ redtube ca se fffff cu fratesulaughing

| RwoarrxKandii a răspuns:

NU E GAY! nu i-ai auzit melodiile? sunt nuami despre fete.si a avut pana acum si 3 prietene.deci nu cred ca are fi homo.nu ca u cred SUNT 100% sigura!

| Căpșuuu a răspuns:

Nu e adevarat ca ar fi gay...am vazut pe you tube ca s-a ndragostit de Selena Gomez si ea la fel, deci nici n-am auzit asa ceva...

| asjdhkas a răspuns:

Justin bieber nu e gay si punct cel care a pus intrebarea e gay

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off! De ce ai pus stirea in engleza? Nu ti-ai dat seama ca fanii lui n-au ochi decat pentru el?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar dc crezi ca e gay dc ca are parul asa doamneee ce oameni tu daca ai fi ca el ti-ar comveni?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat eu nu am mai auzit aceasta stire si nu cred. nu pare genul. justin e un om doar ca e un superstar asta nu inseamna ca trebuie sa scornim tot feleu de porcari despre el eu nu cred nimic.nu cred ca justin e gay

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu facdiferenta intre gey sau nu gey pentru ca stiu ceinseamna ca si eu sunt gei di romania.nuconteaza cum arata omul sa ce face numa respect sa aiba fata de altori oamaeni. va multumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Abh te-ai lovit la cap...ai pus cea mai cretina intrebare ever v sincer nu este gay fratilor si chiar ai speranta la un numar de telefonrolling on the flooresti de pe alta planeta.serios!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde va venit in cap chestia asta ca justin bieber a fi gay, va rog revenitiva daca e gay dc nu arata la tv sau pe yotube? imi spuneti si mie.no asta e nu stity ce sa mai mintyty.
Sunteti pe pamant nu in cosmos! ce nu am dreptate. Dc sa fie gay daca e idol la femei inghilimele fete nu femei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logik ca e gay. Uitati-va la el! Si l-ati auzit macar cum canta? Faptul ca a avut prietena e doar ca sa isi nege sexualitatea si nu cred ca e adevarat ca sa indrgostit de selena gomez. Oricum in concluzie GAY!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este gay, chiar daca aare parul asa si prietenul meu il are asa si nu e gay. deci aveti grija de vbhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce v-a apucat sa ziceti ca Justin Bieber e gay? sunteti normali?
eu nu prea cred nu il mai barfiti atata si oricum daca ar fi asa cum zic unii ca e gay ce treaba aveti voi? in fine eu il ador pe Justin Bieber si cred in continuare ca nu e gay I LOVE YOU JUSTIN BIEBER!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oameni buni ce va ace sa credeti ca justin bieber este gay? Uni nu vor sa creada despre vedete lucruri rele deoarece le adora(nu e cazul lui jb)NU ESTE GAY.Si mie imi place jb :XCum puteti spune asemenea lucruri cretine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ete adevarat el este cu selena gomez din cate stiu eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba si ma-sa aia care lo scos dinoua ca taicasou eu dat prea multi spermatoizi si ii un gay il urasc e cel mai prost cantaret din istorie si-o facut tatuaj cu o pasarica wsm de el lhttp://idolator.com/......361323-3-2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi linistita nu e homosexul si da am numarul si id-ul lui

| Cumintzel a răspuns (pentru anonim_4396):

Da daca ai nr lui si id-ul lui te rog sa mi le dai pe id-ul ingerasii_cuminti@yahoo.com si demonstreaza ca el este..nu ai cum pentru ca nr lu de telefon nu este si pentru fani numai pentru prieteni... daca chiar le ai damile pe id-ul ala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tampenii, prostii! Ce v-ati apucat de capu omului?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

cum sa fie gay a fost cu multe FETE lol

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ProstiloR! care il fac gay si asa mai departe...Este un baiat mununatlove struck si ffffff frumosbatting eyelashes iil ador, pur si simplu il iubesc prin felu lui de afii.chiar daca nu poate vedea ce scriu oh go on... Sper sa ma intalnesc cu justin bieber big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ProstiloR! care il fac gay si asa mai departe...Este un baiat mununatlove struck si ffffff frumosbatting eyelashes iil ador, pur si simplu il iubesc prin felu lui de afii.chiar daca nu poate vedea ce scriu oh go on ...Sper sa ma intalnesc cu justin bieber big grin