Abh
| Abh a întrebat:

De ce e Justin Bieber homosexual? Credeti ca s-a nascut asa, sau si-a dat seama pe parcurs de orientarea lui sexuala?
Si cine e iubitul lui actual? Aveti id-ul lui sau un numar de telefon?

http://sarcasticblogger.wordpress.com/2010/03/07/justin- bieber-gay/

183 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber nu e gay si el a avut trei iubite

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este nemic adevarat. lumea publicheaza lucruri nu adevarate numa pentru bani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin barbier este un mare mare GAY! Il urasc din toata inima mea sper sa dispara de pe piata! Pentru userita cu lady gaga TU si cu barbieru tau sunteti cretini fraieri! Pt anonima care ne face prosti pe noi oamenii normali:Tu denoti mai multa prostie prin felul in care "scry". Barbier are o voce de fata, se poarta ca un gay, arata ca unul.Probabil ca acum credeti ca il urasc ca el ia toate fetele...pardon baietii si ca e foarte talentat. EI BINE NU! Nu sunt invidios ca el ia toti baietii si toate fetele fara creier pentru ca nu sunt gay! Nu il urasc ca e asa de talentat cum ziceti voi pentru CA NU ESTE! Daca ar fi sa urasc oamenii talenati ar trebui sa ii urasc pe John Lennon, Elvis Presley, etc.Nu mai imi vin insulte pentru justina acum din pacatesad. La revedere!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin barbier este un mare mare GAY!Il urasc din toata inima mea sper sa dispara de pe piata!Pentru userita cu lady gaga TU si cu barbieru tau sunteti cretini fraieri!Pt anonima care ne face prosti pe noi oamenii normali:Tu denoti mai multa prostie prin felul in care "scry".Barbier are o voce de fata,se poarta ca un gay,arata ca unul.Probabil ca acum credeti ca il urasc ca el ia toate fetele...pardon baietii si ca e foarte talentat.EI BINE NU!Nu sunt invidios ca el ia toti baietii si toate fetele fara creier pentru ca nu sunt gay!Nu il urasc ca e asa de talentat cum ziceti voi pentru CA NU ESTE!Daca ar fi sa urasc oamenii talenati ar trebui sa ii urasc pe John Lennon,Elvis Presley,etc.Nu mai imi vin insulte pentru justina acum din pacatesad.La revedere!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti o toanta fa.nu e gay tu esti baiat si esti gaylaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber a spus ca are o iubita pe nume cornea paula

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omule... el le foloseste sa isi ascunda adevarata fata (pentru alexutza)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma si chiar daca ar fi gay desi nu prea krd... ce treaba aveti voi? fiecare cu ce-i plake...gayy nu sunt oameni sau cum?! ce treaba aveti voi cu ce face el in pat(sau ma rog e cam mic pentru patlaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e gay frate nu vezi ce voce ascutita are? cum are parul cum se comporta? e ca o femeie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ele naõ é gay eu ja fui pro swh dele e ja fiquei com ele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Odata a avut scris pe contul lui de twitter ca este bisexual, acum nu stiu daca o fi gay, tot ce e posibillaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei care se gandesc ca jb ar fi gay sunt niste idiotzi! cum sa va treaca asa ceva prin cap oameni buni? doamne! il ador pe jb:X:X:X:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei care se gandesc ca jb ar fi gay sunt niste idiotzi! cum sa va treak asa ceva prin cap oameni buni? doamne! il ador pe jb:X:X:X:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti sunteti idioti(cei care cred ca justin e gay). duceti-va draq de prosti. justin nu e gay. terminati cu prostiile.numai credeti in zvonuri din astea prostesti.sunt niste minciuni.nu va mai luati dupa niste cretini. justin a avut multe prietene pana acum. printre care a fost si selena gomez.nu a fost cu baieti impreuna.doamne.dar idioti mai sunteti.normal astia care spuneti ca e gay.hai sa terminam odata chestia asta.doar stii bine ca nu e adevarat... el este un ingeras si are o voce minunatalove strucklove strucklove struck... spuneti numai prostii. I LOVE YOU JUSTIN BIEBER.esti nr 1 love strucklove strucklove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai unii cred ca Justin Bieber cred ca e gay dar nu e adevarat ...este the bigest gay from the world! GAYZILA... justin gayber spanzura-te. sfat prietenesc si util

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar de ce toate fetele spun ca nu este gay si baieti cum il vad "i-a uite gay-ul"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca e gay din cate am citit pe net! desi nu am crezut deaorece el face melodii doar despre fete!cryingcryingcrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ascultati numai cum canta, si despre ce canta si va dati seama si singuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e gay... daca arata bine si are succes asta nu inseamna ca trebuie sa bagati atatea strambe doar ca sunteti voi gelosii! Nu e gay! Si vorba aia a avut atatea prietene sh aproape in toate melodiile lui canta despre fete!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu...nu e gay...cretinilor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti nebuni justin estte superrrr tare si sa nu va mai mirati ca e chiar dragut o sa va intreaca pe toti romanii la frumusete daca a detronat-o si pe lady gaga si in plus tot ce spun ziaristii e o minciuna gogonata. orice ar fi el a ramane in picioare esti cel mai tare sunt fana ta nr1 te pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU e gayrolling on the floor ce prosti in aproape tooate videoclipurile lui is vorba de fete si de iubite cum dracu sa fie ala homorolling on the floorce retardati sunteti unii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin nu e gay!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.Am un raspuns. Justin Bieber nu e homosexual...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu am id-ul. dac chia nu e gay, il cunosc si sunte apropiati! imi spune totul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da prooosti mai suntetirolling on the floor)) nu e ma gayrolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata mea esti dusa daca tu crezi ca vei da de nr lui de telllaughing. sunt sig ca nu'si posteaza nr.altfel ar trai ca intr'o inkisoarelaughing
Gay? Pai...Pe Youtube si la TV nu se posteaza nimic.sh asta e doar o presupunere proasta a oamenilor pentru ca'l invidiaza pentru frumusetzea sh vocea lui...cand o sa vad o poza cu el cand se saruta cu un baiat atunci am sa spn ca DA E GAY. dar acum nu cred.Sh il iubesc pe Justinlove struck!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber s-a indragostit de selena gomez si sunt fan selena gomez da mi se pare ca e prea tanar baiatu lui selena i se potriveste nick jonas ori cum i-am vazut pe internet sarutandu-se

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa se indragosteasca daca ii verisoara Selena

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Beber e cel mai gay om din lume