Justin barbier este un mare mare GAY! Il urasc din toata inima mea sper sa dispara de pe piata! Pentru userita cu lady gaga TU si cu barbieru tau sunteti cretini fraieri! Pt anonima care ne face prosti pe noi oamenii normali:Tu denoti mai multa prostie prin felul in care "scry". Barbier are o voce de fata, se poarta ca un gay, arata ca unul.Probabil ca acum credeti ca il urasc ca el ia toate fetele...pardon baietii si ca e foarte talentat. EI BINE NU! Nu sunt invidios ca el ia toti baietii si toate fetele fara creier pentru ca nu sunt gay! Nu il urasc ca e asa de talentat cum ziceti voi pentru CA NU ESTE! Daca ar fi sa urasc oamenii talenati ar trebui sa ii urasc pe John Lennon, Elvis Presley, etc.Nu mai imi vin insulte pentru justina acum din pacate
. La revedere!
Justin barbier este un mare mare GAY!Il urasc din toata inima mea sper sa dispara de pe piata!Pentru userita cu lady gaga TU si cu barbieru tau sunteti cretini fraieri!Pt anonima care ne face prosti pe noi oamenii normali:Tu denoti mai multa prostie prin felul in care "scry".Barbier are o voce de fata,se poarta ca un gay,arata ca unul.Probabil ca acum credeti ca il urasc ca el ia toate fetele...pardon baietii si ca e foarte talentat.EI BINE NU!Nu sunt invidios ca el ia toti baietii si toate fetele fara creier pentru ca nu sunt gay!Nu il urasc ca e asa de talentat cum ziceti voi pentru CA NU ESTE!Daca ar fi sa urasc oamenii talenati ar trebui sa ii urasc pe John Lennon,Elvis Presley,etc.Nu mai imi vin insulte pentru justina acum din pacate
.La revedere!
Toti sunteti idioti(cei care cred ca justin e gay). duceti-va draq de prosti. justin nu e gay. terminati cu prostiile.numai credeti in zvonuri din astea prostesti.sunt niste minciuni.nu va mai luati dupa niste cretini. justin a avut multe prietene pana acum. printre care a fost si selena gomez.nu a fost cu baieti impreuna.doamne.dar idioti mai sunteti.normal astia care spuneti ca e gay.hai sa terminam odata chestia asta.doar stii bine ca nu e adevarat... el este un ingeras si are o voce minunata![]()
![]()
... spuneti numai prostii. I LOVE YOU JUSTIN BIEBER.esti nr 1 ![]()
![]()
Sunteti nebuni justin estte superrrr tare si sa nu va mai mirati ca e chiar dragut o sa va intreaca pe toti romanii la frumusete daca a detronat-o si pe lady gaga si in plus tot ce spun ziaristii e o minciuna gogonata. orice ar fi el a ramane in picioare esti cel mai tare sunt fana ta nr1 te pup
Fata mea esti dusa daca tu crezi ca vei da de nr lui de tell
. sunt sig ca nu'si posteaza nr.altfel ar trai ca intr'o inkisoare![]()
Gay? Pai...Pe Youtube si la TV nu se posteaza nimic.sh asta e doar o presupunere proasta a oamenilor pentru ca'l invidiaza pentru frumusetzea sh vocea lui...cand o sa vad o poza cu el cand se saruta cu un baiat atunci am sa spn ca DA E GAY. dar acum nu cred.Sh il iubesc pe Justin
!
LisaJulie întreabă: