Abh
| Abh a întrebat:

De ce e Justin Bieber homosexual? Credeti ca s-a nascut asa, sau si-a dat seama pe parcurs de orientarea lui sexuala?
Si cine e iubitul lui actual? Aveti id-ul lui sau un numar de telefon?

http://sarcasticblogger.wordpress.com/2010/03/07/justin- bieber-gay/

183 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti proasta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bieber e un kk de doi bani parerea mea... in plus 100% gay!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu e gay

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am id lui justin care ii un fraier si jumatate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci si-a dat seama si altcineva ca e pe dos? ALELUIA!laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da lol big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu chiar nu ai ce face acasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU este deloc corect... el s-a indragostit de selena gomez...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este gay deloc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai, nu e gay fratilor. mai citit si voi reviste. documentati-va inainte sa comentati in aer. nu are fata de gay. simplu e FRUMOS. ce crezi ca numai aia cu cercel in ureche si care asculta menele pe sistem sunt buni? NU uite ca s-a inventat si stilul asta oh go on si e superbb. deci nu e gay fratee. cum am mai zis. mai cititi si voi revistele :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oameni buni, justin nu e gay e doar un zvon pe care la spus vreun tampit de paparat sau ceva.lafel cum as putea spune si eu ca justin e fata dar sia facut operatie si si-a schimbat sexul dar nu e adevarat. eu nu cred ca e gay, dar cred ca e adorabil. si justycvd eu il plac pe justin dar nu pentru ca are bani sau e vedeta. poate sa fie si sarac ca tot las iubi pentru ca e frumos si dragut si are o voce mortala. cu drag Isabela!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De aceea lumea nu vrea sa creada ca jastin este gay pentru ca face melodii cu fete voi ghiar nu ganditi ca e gay dupa cum se poarta si cum arata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin biebr e cel mai gay gay din lume. cel mai mare bebelus travestit! canta ca o fate de 3 ani! si soramea canta mai gros ca el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin nu e gay deoarece am id-ul lui si am vb cu el in engleza este doar un zvon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aiiiiiiiiiiii ce nebun de dragoste dar iubesc muzica lui!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubesc muzica lui dar e nebun de tot si,,,, e prea tanar sa fie gay cine voteaza cu mine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sarcastic blogger es tan divertido!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sarcastic blogger este atat de amuzant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca da pentru-ca am vazut poze cu el si alti baieti cand isi dadea mozol deci eu cred ca ii gay

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nustyu din astea laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey salut va spun sigur ca nu e gay sunt Miruna Oprea fata care a castigat concursul by Dysney chanel star si l-am cunoscut la concertul lui Myley Cyrus si am facut cunostinta e un baiat ok simplu si va asigur ca nu e gay

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti raspund sincer:am gasit si poze pe net comentarii facute pe seama asta si poze care justin bieber n-ar fi...Si n primul rand pozele spun adevarul nu vorbele si dupa cum canta. Bai daca asa canta el nu putem sa il invinuim fiecare are vocea lui, dar v-am sp pozele spun totul!(si nu mai sp despre el ca este ghey ca nu este mai intai informativa inainte de a vorbii marea majoritate de aici au dreptate)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am hi5 ul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca ar fi gay.este un baietel foarte dragut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber e gay?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine a zis Justin nu e gay, e idol la femeirolling on the floor! Bravo!

N`are de ce sa fie gay are atatea fane c prosti`cum sa zic asa ceva mi-a dat si web`oh myrolling on the flooryou`re sweet:*`!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un gay nenorocit un jeg s-a nascut in tomberon nu e talentat nu stie sa cate ma pis pe el de pripas

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber nu e gaytongue Si nu a avut numai o prietena... a avut mai multe. Ex:mayli cyrus, demi lovato, selena gomez, catlin beadles, jasmine villegas, etc.Deci nu e gaytongue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El nu e homosexual ca e prea draguty

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E oare gay justyn byeber?