Bai, nu e gay fratilor. mai citit si voi reviste. documentati-va inainte sa comentati in aer. nu are fata de gay. simplu e FRUMOS. ce crezi ca numai aia cu cercel in ureche si care asculta menele pe sistem sunt buni? NU uite ca s-a inventat si stilul asta
si e superbb. deci nu e gay fratee. cum am mai zis. mai cititi si voi revistele :*
Oameni buni, justin nu e gay e doar un zvon pe care la spus vreun tampit de paparat sau ceva.lafel cum as putea spune si eu ca justin e fata dar sia facut operatie si si-a schimbat sexul dar nu e adevarat. eu nu cred ca e gay, dar cred ca e adorabil. si justycvd eu il plac pe justin dar nu pentru ca are bani sau e vedeta. poate sa fie si sarac ca tot las iubi pentru ca e frumos si dragut si are o voce mortala. cu drag Isabela!
Eu iti raspund sincer:am gasit si poze pe net comentarii facute pe seama asta si poze care justin bieber n-ar fi...Si n primul rand pozele spun adevarul nu vorbele si dupa cum canta. Bai daca asa canta el nu putem sa il invinuim fiecare are vocea lui, dar v-am sp pozele spun totul!(si nu mai sp despre el ca este ghey ca nu este mai intai informativa inainte de a vorbii marea majoritate de aici au dreptate)
LisaJulie întreabă: