Abh
| Abh a întrebat:

De ce e Justin Bieber homosexual? Credeti ca s-a nascut asa, sau si-a dat seama pe parcurs de orientarea lui sexuala?
Si cine e iubitul lui actual? Aveti id-ul lui sau un numar de telefon?

http://sarcasticblogger.wordpress.com/2010/03/07/justin- bieber-gay/

183 răspunsuri:
| ħąρργ ρέσρІέ ĥáρργ fąċėŝ a răspuns:

Daca esti retard si crezi asta nu am ce sa-ti fac. JB nu e gay...este super tare:*
Daca mai zici asa ceva ai sa vezix-(
Nu ma retardati cred chestile astea asa ca n-am ce-ti face frate esti retardathee hee

| catalin_5163 a răspuns:

Pai el e nascut in 1994
zi si mie daca stii daca esti desteapta ca eu stiu!

| Nicole089 a răspuns:

What?rolling on the floor doamne ce aveti? Justin bieber nu e gay! lol

| Twix_8297 a răspuns:

laughing fiti seriosiwinking daca era GAY.nu mai era impreuna cu Selena Gomez.lumea vorbeste doar pentru ca se imbraca misto si are freza faina.oh go on asa ceva lor li se pare GAY laughing hai ca ma faceti sa radwinking

| Smileee_8928 a răspuns:

Nu e gay... daca ar fi gay nu sar saruta cu Selenaa`love struckhappy

| AnneeAnnaa a răspuns:

Justin Bieber nu e homosexual straight face. A avut-o ca iubita pe Selena Gomez.

| MARIA_6909 a răspuns:

In primul rand nu e gay. desi arata ca unul, sincera ma mir ca nu e! e cel mai mare prostovan.
in al doilea rand, cum sa faci rost de numarul unei vedetee? iti dai seama ca e imposibil?

| topingboy a răspuns:

JUSTIN BIEBER nu e gay fato uitate aici si dupa aia mai vb http://www.facebook.com/....../photo.php

| barmanhaicumata a răspuns:

Jeezus... ce e asa important daca justin bieber e gay sau nuoh go on?
lasati`l sa fie gay cat vreaoh go on oricum mi se pare penibil cand cineva lesina cand il vede... sothinking asta este lumea disperata dupa un star care a ajuns "celebru" postand diferite clipuri pe youtube

| pisperboy a răspuns:

Mda

| Alexaaaaaa6 a răspuns:

O domne are fata asa parca ar fi gay da no nu stiu ce sa cred

| Alexaaaaaa6 a răspuns:

O domne are fata asa parca ar fi gay da no nu stiu ce sa cred

| BoSs2 a răspuns:

Este gay cel putin asa zic uni si el este acum cu selena gomez
funda?

| Emin3mBK a răspuns:

Nu e gay ma....asa e el rolling on the floor) ii place sa simta ceva ca l impinge din spate rolling on the floor

| iustycvd a răspuns:

Ar putea fi gay. Daca scrii pe google " justin bieber girlfriend ", veti vedea. Este posibil poate a avut o prietena si de aia s-a despartit de ea, pentru ca nu il atrage sexul opus. Nu cred ca si-ar da numarul de telefon, pentru ca nu ar mai avea timp de el de la atatea telefoane de la fani. O fi dragut dar, un mar mare si rosu nu este intodeauna mai bun. Multe fete sunt inebunite dupa el, dar eu nu gasesc nimic atractiv la el straight face adica este un baiat care are voce. Cred ca fetele il plac mai mult pentru ca este vedeta laughing si are bani.

| Al3kutza a răspuns:

Nu cred ca este gay are melodii despre fete asta ar fi penal.Cum sa fie gay nu cred.

| danyellegolas a răspuns:

Hay ma may lasate cu chyestyb din astea nu may o tine tu atita ca justin este gay ca mynty may mult ca mos cracyun tu mynty si in somn si may lasa giumele astea may deoparte

| Pahntoma a răspuns:

Justin Biber nu e gay doamnee nebunoo!

| dstgeg a răspuns:

Nu`i gay...nare` cum

| dstgeg a răspuns:

Nu`i adevarat...nu`i gayy

| blackstar272 a răspuns:

Nu este gay jb finda este cu selena gomez sunt impreuna de mult timp asa ca informeazate mai bine si apoi comenteaza cat vrei ok?

| brunetaxdx a răspuns:

Băăi frumosilor ăla e un gay infect, nu urmăriti ce zice la TV?rolling on the floor

| brunetaxdx a răspuns:

Este gay justin bieber băă

| MaDuTzZa34 a răspuns:

Eu nu cred c jb este gay si daca ar fi nu vad problema cred ca nu ne intereseaza si din cate am citit unii oameni sunt disprati cand lasa comentariile astea. Ce va pasa? Nu aveti dovezi ca e dar aveti dovezi ca nu e deci ce va mai trebuie?

| xcostinel a răspuns:

1.cititi url-ul "htt...SARCASTICBLOGGER.", nu stiu, nu as crede ce scrie intr-un blog cu numele asta
2.mda, se poarta ca un "cocalar" care nu cauta decat sa se dea mare si sa fie vazut bine de public.mare branza, asta nu-l face gay, si nici vocea subtire.
3.sii, fetelor, care, scrieti intruna "Nuuu, nu e gay, etc."Daca ar fi, care e problema? Oricum nu va strica sansele de a avea o intalnire cu el, pentru ca nu aveti.

| Paul123 a răspuns:

Pareream mea ca e un ratat gay ce is baga degetele si ii place sa o ia in curwinking stiu ca multi credeti la fel

| pamant a răspuns:

Daca vrei nr de tel al lui inseamna ca tu esti gay, de el nu stiu daca e gay

| Drags00sh a răspuns:

Frate sunteti cretiniilaughing au unii niste rasp. de caterinca rau de totlaughing. sa fim seriosi, fiecare e cum vrea sh ceea ce ii place. Dar faza cu: Justin nu e gay, e idolul la femei e bestialalaughing)).