Păi categoria aia,săracaa, ai făcut trolling pe ea, probabil de aia nu te mai lasă.
Pentru ca oricum mortu primeste o suma frumusica de bani cand ajunge in lumea mortilor. Si nu exista nici o banca unde sa schimbe banii viilor. Plus ca berea si concertele sunt gratis:http://www.youtube.com/watch?v=0lbx1gjEr7w
Pai dupa nunta mirii pleaca in voiaj de nunta si le trebuiesc bani cat de multi, dar mortul in afara de drumul pana la groapa nu mai pleaca nicaieri.
Aha deci in tartacuta ta mica, la inmormantare nu trebuie bani pentru pomeni sicriu loc de veci, preot si multe altele! Iar mirii pleaca in voiaj cu bani de la nunta si ii sparg pe toti si se intorc si se apuc de cersit! Halal educatie ti-au dat ai tai la cort!
Nu stiu ce-i in tartacuta mea.Probabil ca materia cenusie e foarte putina sau deloc, dar cel putin bine ca recunosc singura, nu? Daca am citit bine(ma rog atat cat poate citi o analfabeta) intrebarea se referea la cei care vin la inmormantare si nu la familia sau ma rog la cei apropiati celui decedat si avand in vedere si categoria cred ca nu a fost deloc deplasat raspunsul meu.
Fiindca nu duci banii in mormant. cum nici becali nu-si ia leul de aur cu el. [sau oile]
Iti dai seama ca mrtu' ala ar fidezgropat dupa o zi, de tigani sau ce stiu eu ce alta natie!
LisaJulie întreabă: