| lovelovelove a întrebat:

De ce stau unii pe mess pe dnd? x( adica daca n-au chef sa vb de ce intra? vai doamne sa nu dau eu mass ca sunt ei dnd oh vai phbbbbt

14 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Pentru că probabil doresc să vorbească, dar doar cu anumite persoane sau chiar au ceva de făcut şi de ce să închidă. Mass dai dacă ai ceva de spus, nu ca să anunţi pe toată lumea că tu de exemplu vrei să mergi la baie. Baftă!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Eu am dat ignore direct desteptilor care dau mass "ziceti-mi si mie un film", "care vii pe afara", "am plecat la nani". Astia cu DND au chef sa discute doar cu anumite persoane, desi exista si statusul "Busy" care vine "din fabrica", li se pare mai cool. Iar vedetele frustrate isi pun "DNFD" - ca nah, uadafac. O categorie speciala sunt astia care stau invisible si dau mass. Cred ca cei mai prostavani de pe yahoo. Iar pe astia care stau mereu invisible mi-i imaginez mergand ingroziti pe strada ca nu cumva sa-i vada cinevalaughing

| georgegs a răspuns:

La.mine.stau.pe.invizibil.si.fac.asalaughing

| mihaip1 a răspuns:

Pai de ce naiba sa dai massuri tampite? numai cocalarii si retardatii mintali dau massuri...

| TVD a răspuns:

@` FredGeorge poate te intereseaza daca vrei sa vorbesti cu respectivul/ respectiva. Daca nu vrei sa vorbesti cu acea persoana de ce o mai tii in lista confused?

si lovelovelove cat despre faza cu massurile oh go on, sincer nu ai ce face straight face

| fluturas a răspuns:

Da si pe mine ma enerva chestia asta laughing
dar si eu este cand imi pun la status dnd, cand chiar nu vreau sa ma deranjeze nimeni, dar vreau sa stiu cine intra pe mess happy
si este cand fac ceva la calculator si sunt busy ca sa nu ies de pe mes si apoi sa intru iar ( si asa imi merge greeu calculatorul ) mai bine imi pun dnd la status pana ce imi termin treaba happy

laughing pai eu cand trimit mass ( mai rar laughing ) nu am intereseaza ca cine ii busy, dnd sau brb sau cum ii laughing eu daca vreau sa trimit mass, trimit masshee hee pe cine il deranjez poate linistit sa-mi dea ignor happy

| yoannah a răspuns:

Pentru ca vor sa fie lasati in pace si sa vorbeasca numai cu cine vor ei. Si dacă dai mass`uri stupide gen : "Pa all ma duc la bunica. Fac plăcintă!" sau "Daca ma iubești da un BUZZ!" sau "Daca nu trimiți mai departe mori de 567932432 de ori si te chinui în iad", atunci motivul pentru care sunt ei "DND" il reprezinta oamenii ca tine, care dau astfel de mass`uriwinking [Fara supărarebig grin]

| SnicK a răspuns:

DND CA DND ma dar poti vedea persoanele care intra si pe INVISIBLE.
Ce uameni.

| OrangeWind a răspuns:

Pai eu de exemplu pun uneori DND pentru ca nu vreau sa vorbesc cu toata lumea, prietenii mei apropriati stiu ca pot vorbihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paii... poate ca vor sa fie totusi online daca vrea cineva sa le spuna ceva important. Sau poate ca au setat sa intre pe mess automat cand deschid PC-ul. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pun dnd ca sa demonstreze cat de solicitati sunt ei...sau cat de ocupati sunt ei de parca ne intereseaza pe noi exista invisible!

| TzrM a răspuns:

Eu nu. mi pun niciodata renumitul,, DND,, intru numai cand am timp, de fapt nu. mi pierd timpul la PC prea des.

| CB4ever a răspuns:

Sa stii ca si eu ma intrebam zilele trecute de ce isi pun oamenii DND, BRB si asa mai departe, daca nu vor sa fie deranjati. Ca si eu am in lista astfel de oameni, care au la status de exemplu "DND sunt obosit/a, vin de la..." si e enervant, adica cateodata te uiti si te pufneste rasul, pentru ca pe tine nu te intereseaza de ce nu pot ei sa vorbeasca.

| NoNaMe_2402 a răspuns:

Taceti dracu din gura voi nu ati avut niciodata treaba?