O intrebare buna... Faza e ca viata nu e doar lapte si miere, mai e si X_x scoala si teme. Temele le faci deoarece vrei sa le arati profesorilor ca daca vor sa va tortureze sa gaseasca alta metoda ca metoda cu temele a devenit cam inutila. Intrebarea adevarata este: cine isi mai face temele in ziua de azi?
Pfff... si eu ![]()
O tortura groaznica, uneori cred ca profesorii vor sa ne ucida cu temele lor.
Ca să nu ia profesorii cu o lopată nota 2 şi să ţi-o pună în faţa ochilor apoi să îţi zică,, Asta e tot ce îţi putem da pe ziua de azi''.
Am observat asta de la gradinita, mereu cand vroiam sa ma bat cu colegii cu mancare nu ma lasa nici sa ma misc, cine a inventat scoala nu a avut nimic in cap.
De ce sa faci teme? Iti zic eu ca ne pune 2! ![]()
Ieri un coleg a luat 2 ca n-a invatat la geografie si..azi a luat 2 pentru ca n-a facut tema la romana.In conculzie tem=tortura=trebuie sa le faci=pentru ca iei note mici=afla parintii=adio telefon si internet
Dai 200 de lei ca să te ajute Einstein, şi 100 ca să se trezească din mormânt.
Deci 300 de lei.
300 de lei ca să-ţi facă câte teme la mate ştii.
După vinzi temele cu 500.
Imma boss.
Pt ca profesorii vor sa ne chinuie cu temele astea.Grele usoare cum or fi, prefer usoare, ei ne chinuie cu cele grele.Eu eram in clasa a1 si ne-a intrebat asa la un test; Ce a aparut prima data, oul sau gaina? Eu stiam dar toate clasa isi dadea cu capul de banca incercand sa scrie cv pe acolo ca sa aiba si ei scris ceva, o prostie acolo.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: