| selysol a întrebat:

De ce unele babe nu poarta chiloti am vazut una cand am mers la tara isi facea treburile in spatele casei si doar si-a ridicat rochia si dai sa meargarolling on the floor)rolling on the floor)rolling on the floor) funda!

Răspuns Câştigător
| Soowhaat01 a răspuns:

oh go on Le jeneaza. Unele poarta pemparsi rolling on the floor

O data cand am mers la tara [ in vacanta ] ma plimbam pe trotuar. Si am vazut o baba care isi spala rufele. Purta o bluza si o fusta scurta rolling on the floor [Neindicat babelor rolling on the floor ] Cand s-a aplecat i-am vazut curul zbarcit rolling on the floor [ Nu v-ati fi dorit sa fiti in locul meu = )) ]. Si dupa am mers acasa si am ras tot drumul rolling on the floor

| LanaDelRayFan a răspuns (pentru Soowhaat01):

Wow Sorina chatterbox Hai pe mess sa-ti zic ceva

| Soowhaat01 a răspuns (pentru LanaDelRayFan):

Am fost azi oh go on

17 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu numai "babe" (îți face plăcere să spionezi femeile în vârstă?)...
Ai auzit de Basic Instinct?...
http://www.youtube.com/watch?v=XzBGyHCIKpA

| selysol explică (pentru NOname):

Nu o spionamlaughinglaughinglaughinglaughing am vazut-o din greseala in spatele casei am alte obsesii in afara sa vad o baba zbarcitalaughinglaughinglaughingoricum mi-a trecut viata prin fata ochilor cand am vazut-ostraight face

| NOname a răspuns (pentru selysol):

Uf, bine!...m-am liniștit.
Vezi să ocolești de acum încolo spatele (casei) și să o iei tot prin față!

| selysol explică (pentru NOname):

laughinglaughing da asa fac

| Kazimir a răspuns:

Stiu fata ce marpha haha laughinglaughinglaughinglaughing ar trebui sasi bage in funddd un chilot rolling on the floorrolling on the floor
Poooop;*;*;* :X:X:X

| selysol explică (pentru Kazimir):

laughinglaughing da sau mearga la dracu` la wc de lemn dar nu in spatele casei babete nebune p.s cred ca era cam beata laughinglaughinglaughinglaughing)

| Kazimir a răspuns (pentru selysol):

SARCÁSM s.n. Ironie aspră, mușcătoare; batjocură. ♦ Vorbă, expresie sarcastică, usturătoare. [Pl. -me, -muri. / < fr. sarcasme, cf. lat. sarcasmus, gr. sarkasmos].

| AikkoxD a răspuns:

Vecina mea nu poartă chiloţi, poartă numai tampoane.

| selysol explică (pentru AikkoxD):

Si cum ii stau tampoanele?laughing cand poarta rochie ma refer

| AikkoxD a răspuns (pentru selysol):

Am avut ghinion să văd într-o zi. Bătea vântul şi i se ridica fusta. Tampoanele erau legate cu aţă de mijloc sau de picioare.

| DarkBlood32 a răspuns:

Că le intra în prună că o au mare..largă.şi.lătoasă.

| iKeel a răspuns:

Wtf.

| LanaDelRayFan a răspuns:

Stiu cum e laughing Pe femei le jeneaza chilotii (mai ales pe babe). Dar babele isi ridica chilotii pana la burta si de aia le jeneaza laughing

| xRainyDay a răspuns:

Asta nu-i nimic. pe lângă casa mea au trecut unii din pustiu' uitat de timp, cu căruţa, şi baba era crăcănată, şi am văzut o ditamai...