Bună seara, ce întrebare romantică, îmi placi că ai simţul umorului, acceptabil. Păi unele persoane fac de plăcere altele din curiozitate, asta-i viaţa trebuie să o trăim.
O seară bună!
Nu stiu la care sens al cuvantului te referi, dar o sa presupun ca la cel ce se traduce prin:bataie cu zapada
Zapada=apa
Zapada+fete=fete ude
Destul de clar?
Pur si simplu, ne dau cu zapada in fata
Pai ala nu e mozol :/
Oh ba da, este cand sunt 6 baieti si tu umplu de zapada
Pe mine m-au luat pe sus tot sase si m-au tarat de la etajul unu pana in curtea scolii, unde mi-au pus piedica si au inceput sa ma acopere cu zapada.De fiecare data cand incercam sa ma ridic, imi frecau pumni de greata in fata de-mi venea sa plang... Urgh!
Si pe mine, tot etajul 1, doar ca ne aruncau in zapada si ne acopereau de zapada... faza e ca dupa ce te umpleau, erau de treaba si te ajutau sa te ridici...sau in cel mai rau caz te dadeau pe mana altor baieti
Pai la tine e bine...la noi,dupa ce primesti mozol,esti lasata sa te intorci singura in clasa,cu o dara de apa dupa tine,si daca ai norocul sa te usuci, cum intri pe usa clasei, mai primesti vreo doi trei bulgari cadou.E "minunat"! (observa sarcasmul!) Si mai e ceva de genul:"Oh, a primit mozol o data? Hai si a doua oara! Si de ce nu, hai si a treia! Si a patra!"si chestia asta continua eventual pana se termina orele sau pana vine un profesor