| Seiran a întrebat:

De fapt, ce scriu eu acum nu e o intrebare tongue Vreau sa imi spuneti o poveste interactiva, ca sa ii zic asa.Ideea e sa folositi cat mai multe emoticoane (Nu la intamplare.)si sa fie cat mai originala big grin

O propozitie drept exemplu: Azi mi-am uitat cool acasa, si a trebuit sa port nerd... tongue Funda celei mai amuzante tongue

Răspuns Câştigător
| Ade a răspuns:

Intr-o zi, un billy pe nume Dan constata ca si-a pierdut monkey. Era foarte sad. Si a inceput sa crying. S-a dus in parc. A intalnit un billy pe nume Alex. El on the phone. Alex s-a hotarat sa-l ajute pe Dan. Alex a cautat in pumpkin si sub good luck, dar nu a gasit nimic. Dan era si mai sad. In final au mers la magazinul de masti unde au gasit o masca cu un bug. Era lucrul preferat al monkey. Dan a inceput din nou sa crying. Au mers pe camp sa intrebe o cow. Ea nu stia nimic. Au mers la o ferma de pigpigpig si au intrebat un pig. El nu stia nimic. Dan a inceput din nou sa crying. Au intrebat mai multi puppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyes, dar nici unul nu stia. Au fost pe un vas de pirate*pirate*pirate*, dar nici unul dintre pirate* nu stia. Au intrebat pana si ciudatul de la coltul strazii care se transforma din bug in skull. Nimeni nu stia! Dan worried ca monkey poate sa fie un angel ajuns in rai. Alex avea o idea. Sa-l mai c aute in locurile preferate ale monkey. Au ajuns in flag si s-au uitat prin magazinele de acolo. Dan nu-si mai facea sperante. Au intrebat un om care on the phone dar nici nu-i baga in seama.chatterbox. Plecasera. Au gasit monkey la o coffee. monkey si Dan s-au >big grin

2 răspunsuri:
| NobodyHeree a răspuns:

Azi nu imi gaseam bee si am inceput sa crying.Am intrebat-o pe mama unde e, dar mama era ocupata sa on the phone.Asa ca am intrebat-o pe sora mea.Sora mea s-a thinking si a spus ca e in camera mea.Asa ca eu sin crying am inceput sa laughing.

| Shift a răspuns:

Ieri un baiat mi-a furat :X si azi m-am dus X-( la el ca sa mi-o iau inapoi. Cand am ajuns acolo imi era worried sa nu ma fac de laughing, dar am zis ca sunt silly. Cand mi-a dat :X inapoi am descoperit ca era broken heart asa ca m-am sad si am crying. Am plecat acasa inca sad si m-am i-). In vis am visat ca ma :* cu baiatul ce mi-a broken heart si era tare day dreaming. El m-a big hug dar eu i-am phbbbbt si am wave. A doua zi a venit baiatul acela la mine si mi-a spus ca i-am broken heart. L-am facut l-) si l-am fugarit. Acum sunt sad. Mi-a broken heart.