Bro, thanks că mai băgat! A ieșit genial! Normal că eram eu în el. Just joking
@Cretaker Sincer, nu mă vedeam cu părul roz și cu codițe... dar lasă thnks! dacă mai ai nevoie de vreo persoană poți conta pe mine!
Si Ashura e fata si in comic arata ca un baiat.
si Dorian e baiat dar in comic arata ca o fata.
waitwha-
Epic. Am ras cu lacrimi. Cred ca e cea mai reusita parte. Gj man Asteptam cu sufletul la gura a 6-a, si ultima parte.
Am o idee ca sa il bati pe zappa folosesti chilotii portocalii +3 nimic -100 inteligenta
Hei Cretaker nu ma bagi si pe mine in partea a 6 a? Vreau si eu vreau si euu:X Glumesc Oricum mi se pare ca ai talent.Continua cu ceea ce faci ca faci bine
Pata aia de culoare turcoaz sunt eu? M'ai facut vedeta @Cretaker, esti stapanul meu
'Da, tu ala negru...arati gayyy'
Mi'ai facut saptamana mai buna
Creeeeeeeetaaaaaaaakeeeeeeeeeeeeeeeeer! trebuie NEAPARAT sa faci partea a 6'a. gen lol frate. adica da, inteleeeeeeeeeeeeeegi?
Bravo cretaker ai o imaginatie super
si esti si de asemenea super talentat
FELICITARI! 1
Uite ca a aparut si partea a 5-a! Nu a mai fost amuzant aproape deloc.Mai mult ironic.Eram sigura ca asa se va intampla.Cum ajungi vedeta incepi sa ti-o iei in cap ca esti grozav si celelalte.
Bye! Sper sa fie un final grozav si amuzant!
No, ehh, nu'i asa caa [ma bagi si pe mine in comic, asa, ca idee, sa le am ce le povesti copiilor, nepotilor ] o sa fie o parte dupa ultima parte, asa, ca o parte dupa ultima parte?
oh pwease oh pweeasee [cu puppy eyes, asa] [asa]