A fost mai palpitant decat celelalte parti, a fost cea mai buna parte. Practice make everything, sau poate doar am ajuns la punctul culminant. Bro trebuie sa se simta bine este o figura si in filmul TPU. Am recunoscut pe cativa useri, nu pe toti, dar ce sa-i faci asa e cand absentezi nemotivat de la ore, se schimba profesorul si colegii de clasa ![]()
A si inca o faza care mi-a placut cand apare Dorian (Gray) si imediat vorba despre gay - trimitere la Oscar Wilde, homosexualitate! Cine spune ca filmul nu e cu subtraturi se inseala! In plus mai este si supermanul cu chilotei portocalii care o cam ia in freza (te duce cu gandul la politica). Sa zicem ca tu ai reusit sa faci o chintesenta a site-ului cu trimiteri mult mai departe. Ai talent. Nu stiu ce faci in viata de zi cu zi, dar poate ar trebui sa te gandesti la o carieră.
Sa-mi fete pisica intre prosoape!
E geniala si partea asta, la fel ca restul.
Esti deja o vedeta Cretaker.
Ca tot veni vorba nu dai autografe?![]()
Daca tot stau si ma gandesc...ar trebui sa vinzi aparitii in comic.
As cumpara si eu cateva
Ai strange o avere.![]()
Bye![]()
P. S.:Sper ca partea a sasea nu apare de Craciun
Mai Cretaker, mai...nu stiu cum faci de postezi mereu aceste capodopere tocmai cand eu nu sunt pe site
. Imi plac foarte mult, toate partile, sunt simpatice si amuzante. Felicitari si multumim ca esti unul dintre utilizatorii care se ocupa de amuzamentul nostru
. Asteptam si partea a 6-a
.
O intrebare:
http://img602.imageshack.us/img602/812/hmmm.jpg
De ce pe tipul de la care a obtinut Cretaker item-ul 'Cocalar Hat' nu l-a afectat? Adica nu avea abdomen, nici ochelari.
>modified by Stela [admin TPU] for points, blahblah.
also
>plot holes.
Si ma bucur ca esti una din cei care a observat.
Superb!
Imi place tipu` cu chiloti portocalii![]()
Nu ma mai tiganesc![]()
[Desi mi-as fi dorit f. multttt...]![]()
Pretu` popularitatii.
Foarte faină partea asta. cel mai mult îmi place moaca tipului care zice "ceeeeeee aaaaaa spuuuuuuuuuuuus?"
.
bravo!
Ma bagi si p mine in urmatoarea parte pls?![]()
oricum.esti un geniu
)
Ma bagi si pe mine plz da nu ma faci caricatura
a da si pitzipoanco poanco poanco ma amuzat cel mai mult
Nooo se terminaa?! nu vreau sa se termineee
e prea amuzant sa se termine! App si eu vreau sa fiu pe akol daca se poate pls
LisaJulie întreabă: