Apache
| Apache a întrebat:

Deci... ce ai facut la testare?
http://i.imgur.com/Y4vU8.jpg

26 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Eu am dat testarile din lectiile pe care urmeaza sa le facem straight face

| Apache explică (pentru Comeandtellmesomething):

Eu testare la fizica, neanuntata, ...in ziua in care nu avem fizica
clasa a-10-a...te,,iubesc,,

| Comeandtellmesomething a răspuns (pentru Apache):

Si eu te iubesc...

| Apache explică (pentru Comeandtellmesomething):

Mda...ma sperii

| Comeandtellmesomething a răspuns (pentru Apache):

=] (blablabla)

| LoL a răspuns (pentru Comeandtellmesomething):

Si pe mine ma sperii...

| Bogdanux a răspuns:

Subiectele au fost numai din functii, si nimic din combinatorica, numere complexe, logaritmi sau alte vrajeli de clasa a 10-a.Sa vezi ce-o sa "sufar" acum in clasa a 11-a...

| Abandoned a răspuns (pentru Bogdanux):

Sigur! Abia astept sa te te uiti ca la felul 14 la limite de siruri! Ah, criteriul clestelui ma excita de fiecare data! Analiza asta de a 11-a...Ham! Dadeam mereu din coada fericit cand imi faceam tema.

| Bogdanux a răspuns (pentru Abandoned):

Ne-a povestit profa azi...imi venea sa plang cand auzeam ce cuvinte putea debita...

| giuly a răspuns:

Mda...am copiat tot testul de fizica de la colega din spate. Daca iau nota mica, e vina ei.

| Malvina24 a răspuns:

Mda...pai cu siguranta nu prea s-a straduit nimeni la teste avand in vedere ca nu se trec in catalog...trist!

| PotcaPădurii a răspuns:

*vorbeste singura*
3^2=6?!?!
Inteligenta mutare fraiero!
*isi da o palma*
*isi revine*
Ce, eu? Pai eu am facut foarte bine...

| AudImagini a răspuns:

M-am simţit inteligentă, serios acum!

În spatele meu era o prietenă care intra pe telefon pe gugăl şi căuta toate răspunsurile...

| Vizitiul a răspuns:

Am scris dupa dictare. Ui' ca si rimez, tare-mi e ca delirez...

| AnneBre a răspuns:

File:///C:/Documents%20and%20Settings/gio/My%20Documents/Desc%C4%83rc%C4%83ri/249829_192279497489803_100001232615595_591184_1092262_n.jpg

| Loveis4free a răspuns:

Pai,sa vedem:
Toata testarea la mate mi-a venit in cap melodia lui Puya"Ne doare in pe*la"
La istorie aveam de citit texte si de raspuns la intrebari pe baza lor dar textele erau lungi asa ca n-am citi decat primul cv din fiecare text. Oare e bine?thinking
La biologie nu am stiut nici sa zic dc e bine ca omu sa respire aer nepoluat, de-apoi altceva.
La germana singurul lucru pe care am stiut unde sa il completez a fost numele meu si data ca ne-a zis profa.Toate cerintele erau in germana: ce *** era sa fac eu? Testu ala sa-l dea la nemti nu noua.Si la restul mai avem de dat maine si poimaine.
Oare ce note oi lua? pun pariu ca la cel putin 2 materii din cate avem iau 10:->
(cred ca deja v-ati dat seama ca sunt blonda)

| Insomnii a răspuns:

Ala-bala-poartocala e cea mai usoara metoda si da rezultate foarte bune.

| BogdyBogdan a răspuns:

Astea teste pentru Funeriu laughing

| Abandoned a răspuns:

Pun pariu ca ministrul Funebriu... Funerariu sau care-i numele lui, ar crede ca testul e pe bune! Nici de data testarii nu s-ar prinde! Ham! Iar la subiectul 2 eu cred ca ar desena un c...
La subiectul 1 cred ca renunta. Incearca sa-l caute el, dar nu-l gaseste!

| Miky03 a răspuns:

Eu am dat test si la desencrying *** profa e o baba+taranca

| ɹǝʞoſ a răspuns:

1. Ce e ala cerc?
2. La limba matematica am dat ieri si azi ne-a zis ca cea mai mare nota a fost 5.50 deci 6 ce sa mai... iar la chimie am dat vineri si cea mai mare 5. Cat ''iubesc,, scoala...

| Mortich a răspuns:

Asta e ca aia...
Se da propozitia Ana are merge
1) Ce are Ana?
2) Primul nume de fata care incepe cu A si va vine in minte.
3) Desenati un mar.

Răspuns utilizator avertizat
| Wladutz a răspuns:

Deci frate! A fost ridicol de usor mai ales la Multimea cuvintelor naturale si rationale.

Dapo la Limba si Literatura Matematica dam maine si nu o sa fie altceva decat sa fac operatii chirurlgicale si sa gasesc predicate,subiecte, complimente, adverbe in niste ecuatii.

Întrebări similare