T/a e doar o categorie ...ma pis pe ea. daca o vor atunci sa o ia
atat timp cat userii inteligenti raman t/a will never die
Bă,deci eu mai bine mi-aş învăţa la istorie decât să răspund la unele întrebări.Sunt aşa banale că nici nu ştiu ce să răspund -_-
Omule, tu chiar crezi că userii care îi ţi tu minte, de pe vremea lui Ştefan cel Mare(ca mine, mhn24, Muflă, Bastet, Cretaker, Apache, Comeandtellmesomething and more.) rămân la infinit pe site?
Nu. Exact ca în realitate. E ceva de genu: pasiunea adevărată durează minim 3 luni. La mine nu e pasiune. La mine e un site unde îmi petrec timpul plicticos când nu studiez cercuri fără sens în univers (şi fac rime).
şi dacă: "... când mă uit la întrebări îmi vine să plâng" de ce nu plângi? Cine te ţine? Nu e vina voastră, nici a noastră, dar pur şi simplu când te plictiseşti, nene, te laşi. Dacă unii useri. care au făcut ceva pentru T/A, s-au plictisit, normal că au lăsat categoria asta banală şi site-ul ăsta banal, şi s-au concentrat pe altceva.Nu îi putem ţine legaţi cu lanţuri aici. Dacă au plecat unii, vin alţi, şi alţi şi unii chiar sunt de treabă, chiar dacă sunt mai noi cum ar fi ImyourfuckingNightmare, AnneBre, Bogdanux (sau ceva de genu)
Viaţa continuă, nu depinzi de un site plicticos, T/A e doar ceva... virtual. O viaţă virtuală, care nu contează! Eu iubesc viaţa reală, şi nu mă prea interesează T/A.
Dacă am ceva de făcut, o las naiba.
Plus că, nu mă interesează că au plecat userii "importanţi" eu încă ţin legătura cu toţi. (chiar toţi)
*mă p** pe el de roboţel*
Eu credeam că s.a dus de mult T/A.ul.
De când l.am părăsit acum 3 luni și m.am întors la fel de " hot " b-).
Oricum, crezi că dacă ai postat întrebarea asta se va schimba T/A.ul?
Nu. Nu. Nu.
Pfff,n-are rost. Întrebări din astea sau mai pus zeci.Şi nu s-a întâmplat nimic.Sooo,crezi că întrebarea ta mai are vreun rost?
Doamne.
haz de necaz... Cum spunea şi apache... e doar o categorie banală.
Cei drept... la început, şi eu mă consumam că 't/a moare' bla. t/a e nu ştiu cum ( ş.a ) dar asta nu mai contează... e doar o categorie la care ne amuzăm, când e cazul. în rest
Nimic special.
T/a nu vă dă să mâncaţi, să beţi apă, sau să trăiţi... Asta fac doar no-liferii care mai toată ziua stau la t/a şi nu au altă ocupaţie
So, pentru mine t/a e doar o categorie la care mă amuz copios când mai găsesc câte o întrebare chiar amuzantă
T/A e o incapere in care poti intra, dar si pleca,
Daca vrei sa stai, e treaba ta.
Bine,cretaker,s-o luam cu frumosul: Mai faci comicuri? Sau te-ai lasat?
Stai linistit ca t.a se duce de mult![]()
Oricum, cu persoane ca BiancaFetitza, HappyGirl(tot ea cu alt cont), alllyze etc. nu iti va reveni niciodata
Am aceeasi parere. S-a dus dracu' T/A - ul... Toti utilizatorii care erau amuzanti de-abia mai intra sau chiar nu mai intra deloc, si au venit avortatii astia in locul lor, care, cum ai zis si tu, se cred mari smechere/smecheri.