| Cîrnat a întrebat:

Deci mama m-a trimis după brânză lunatică pe Lună la marțieni (ăștia au cea mai bună brânză lunatică). Iau bicicleta și plec. Ajung la magazinul (de unde să cumpăr brânza) și îmi parchez autovehicolul.Intru înăuntru, cumpăr brânza și când ies din magazin...surpiză! Nu mai era bicicleta.
Cine mi-a luat bicicleta și cum dracu mă mai întorc eu înapoi pă Terra?
P. S:răspunde-ți repede până nu își dau ăștia seama că-s Cîrnat și mă mănâncă.
P. S2:E vrăjeală faza aia cu marțieni trăiesc pe marte că ăștia stau numai pe Lună.

11 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Suna la 112, sectia boli infectioase,si afla de la ginecolog,cine e responsabil de disparitia bicicletei tale.
*daca se intempla ca martieni sa isi dea seama de cumplitul tau secret, anunta-ma, vin in calea ta*

| tpuareproblemetehnice a răspuns:

:-s suuspect de suspec nuuu>?
cu siguranta martienii sau extraterestri sau ce`or fi aia ti-au furat``o.
dar ce iti mai trebuie pe Terra daca ai pc-ul si internet acolo.si automat si TPU?
eu zic sa ramai acolo.branza ai, TPU ai.deeeci? Ce`ti mai trebuie? nimicthinking

| MoonLight a răspuns:

Inca te mai uiti la desene? o.O

| MimiPopescu a răspuns:

Eu mananc un corn cu ciocolata! Lasa-te de branza, creeaza dependenta. Te poti intorce acasa rostogolindu-te pana aici. Nu se intampla nimic!

| Fiction a răspuns:

Sari de pe Luna.

| NuStiuCeNumeSaImiPun a răspuns:

Pai sari de pe luna sa vezi ce fain e o sa plutesti da din picioare si maini ca si cum ai inota o sa ajungi acasa peste 1 ora max o sa fie tare am incercat si eu big grin

laughing

| rockelle75 a răspuns:

Sună la 0721239669, e un marţian înnăscut.

Răspuns utilizator avertizat
| CutieCuCreioane a răspuns:

Sapa in locul unde a fost bicicleta si acolo gasesti o mini rachetuta si o sfoara. dupa aceea i-a rachetuta leaga-ti mainile cu sfoara de rachetuta si apasa pe butonul STOP.ea te va duce in orasul CreioanelorColorate unde locuiesc eu. happy

| Bogdanux a răspuns:

Ba, eu cred ca esti la Camera ascunsa, versiunea "lunatica" ( ma rog si cea de pe Terra e lunatica), si iti fac astia o farsa. Daca nu e asta, suna la NASA si trimit astia un echipaj.Ai grija, spune-le sa nu fie flamanzi ca ai bulit-o.