Stiu ca sunt, nu trebuie sa zici la toata lumea ![]()
*DoarUnPunctuleţ voice off*
@ĐoarUnPunctuleţ mai bine intreab-o, daca raspunde "DA" atunci sa stii ca avem un lucru in comun
Cine e aia?
Apropo, tu eşti cumva fata cu nick-ul ...cu ceva cu lollipop?; D
Sinucide`te ![]()
Sinucide`o* :'>. M`a luat valu`
.
P.S. nu te sinucidee :-s nu mai am cu cine sa vorbesc in poauze cand toti sunt la chiosc
.
@Cri,da ![]()
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
@INKhugulugusei şi SPARTAKUS, văăăă rooog din tot sufletul meu să mă scuzaţi că nu sunt intelectualăăă şi mătură *pardon matură* la t/a cum sunteţi voi, meritaţi aplaudaţi =d>.
@Dash,a zis că nu-i place de 'Giastin Bibăr'
."[ce coincidenţăă nici mie] *încearcă să pară intelectuală şi mătură [pardon matură] ca INK şi SPARTAKUS, respectele mele
.
Stai,stai
Eu văd că tu ai nickname-ul DoarUnPunctuleț și zici că DoarUnPunctuleț este o sclifosită.păi cine are nickname-ul ăsta?
LisaJulie întreabă: