anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doamneeeeeeeeeeeee rolling on the floor, nu mai pot de ris, ma doare burta rolling on the floor, am citit o intrebare pe site, auziti si voi ultima schema de a agata gagici, aceea de a face masaj fetei repsective rolling on the floor, si eu sunt dus dar cind vad pe altii mai dusi parca creste inima-n mine laughing

16 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Acum ca m-am convins ca nu esti dus, imi faci si mie un masaj?laughing

| AndutzaAndu a răspuns:

Auliuuuuuu rolling on the floor... ii dus omu' rau de tot laughinga inventat si el o noua metoda de a agata gagici, faza tare ar fi s-o puna el in aplicare rolling on the floor

| Vizitiul a răspuns:

De la prea multa stiinta, oamenii tind sa derileze!

| hominid dreak a răspuns:

Da nebunule, e adevarat, Intai o freci la melodie(pe fata), apoi iei palme pe chelie.

| hominid dreak a răspuns:

Mystique, ce contine un "mesaj" erotic?

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Bueeei asta era o schema de-a mea si merge...cum adica si eu sunt mai dus ca tine dupa ce mi-au furat astia schema si o pun pe net? waiting
Bine ca nu le stiu pe alea secrete cu hipnoza etc.

| BRG a răspuns:

Și ce ți se pare un lucru așa de ciudat?

| BuLLetBtwin a răspuns:

Esti in urma la acest capitollaughing la mine merge cand se string fetele in pauza la o banca si vb ma duc si eu si le fac un masajhee hee

| Bianca_4346 a răspuns:

Dupa mintea lor asta ar insemna sa ne oprim unii pe altii pe strada si sa ne facem masaj?laughinglaughing)ciudat. dar daca asta e modarolling on the floor

| Mystique a răspuns:

Si acum ca ai vazut ca exista altii mai dusi decat tine, ai prins curaj si ai postat asta, huh?hee hee app dar ce fel de mesaj? Erotic cumva?laughing

| Zâmbărici a răspuns:

A specificat unde ii face masaj?laughinglaughingrolling on the floor.

Mda ce sa faci mai sunt si unii care se gandesc la diferite tehnici de "agatat"laughing

| dyddyyyx18 a răspuns:

Hmm, cam aiurea...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum, nu stiai? Pfff...esti in urma tare la acest capitollaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii faci masaj la creier sa-i irigi mai bine neuronii laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Masaj pe munte. E romantic si agati sigur.Ba inca o iei si pe spate daca o lasi prea devreme.

| ÅñdRa a răspuns:

Wowlaughing)asta e la moda acum?
inseamna ca trebuie sa de acum in colo cand agat tipu sa le fac masajlaughinglaughing)laughing)