| DaVà a întrebat:

Doar un player inarait stie ce inseamna asta,si cat suferi cand patesti asa.O sutime de secunda? O sutime!? Multi cred ca s-ar sinucide, nu ar rezista sa pateasca asta.Foarte greu voi uita si voi trece peste o asemenea tragedie.

http://i.imgur.com/tgvnp.jpg? 1

Porsche 918 Spyder, nu m-ai dezamagit...prea tare.

6 răspunsuri:
| umbrax a răspuns:

confused

| AikkoxD a răspuns:

Eu nu m-aş sinucide, mi-aş pune doar capăt zilelor.

| Ţăpeşu a răspuns:

Need for Speed... The Run? Să mor eu, e mai de căcat decât Mario. Nu ai freerun, nu ai oraş în care să faci ce vrei, nu poţi tuna... Bag picioru.

| AudImagini a răspuns:

O întrebare care are cât de cât sens şi doar 3 răspunsuri. Românului i s-a făcut lene să citească sau ce? ಠ_ಠ

| DaV explică (pentru Ţăpeşu):

Iti bagi joc de mine ma? Need For Speed Shift 2 Unleshed, iti spune ceva? Eram pe London River(sau mile, nu stiu sigur) si voiam sa-mi bat recordul facut cu un Gumpert Apollo works cu un Porsche 918 Spyder works...stii cat de greu este?

| DaV explică (pentru AudImagini):

Daca ai vorbit serios, multumesc.Sunt prea obosit sa stau sa interpretez sa vad daca ai fost ironic/a sau ai vorbit serios. Daca stii despre ce este vorba, are sens pentru ca e un esec mai mare sa nu-ti bati timpul cu o sutime de secunda, decat sa nu ti-l bati cu o diferenta mai mare.

Întrebări similare