Deci undeva, candva, cumva s-a produs o determinare a schimbarii modului de constientizare a factorilor de mediu, ceea ce a rezultat dintr-o exercizare a prosperitatii, ceea ce pe persoana fizica adica pe eu a convins ca patrulaterul convex desfasurat in interiorul hexagonului cu 4 laturi e de fapt un simplu paralelipiped privit din lateralul unui unghi de 318 grade, de la care razele vin perpendicular pe pata galbena situata pe retina din interiorul globului meu ocular si nu mai e nevoie ca cristalinul sa se acomodeze cu distanta si implicit sa se bombeze.
Incomprehensibil. Părerea mea imuabilă, dar inextricabilă este că această carte are un conţinut alambicat, exhaustiv.
Îi naşpa.
Multumesc Honey de parere.
Eu am incercat sa surprind in mod coaxial chintesenta eternei frumuseti logaritmice, in numere reale.
Chestia asta ne conduce la autodeterminare data de starea generala infuzata de versurile shukare care cresc valoarea variabilelor x, a, b si c.
In 3 martie, ora 7:21 si 49, (1) de secunde va aparea volumul 2 cu semnatura originala care se intinde pe coperta mai ca si dedicatiile tiganesti, daca vrei sa o citesti esti invitata mea...
LisaJulie întreabă: