| carpediem a întrebat:

Dragi TPU, va rog sa ma scuzati, dar fii-mea ( in clasa intaia) vrea sa puna si ea o intrebare, si anume: nastava mea ie inibunita dupa fezuc si nu mai ma lasa la calcutor de in bunenesc

Răspuns Câştigător
| VacutzaRoscata a răspuns:

Da bine, cum zici tu.Nu are rost sa-mi bat capul si cu tine.

37 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Si ce sa-i fac? O cafea?

| carpediem explică (pentru Bogdanux):

Am intrebat-o pe cea mica daca sa-i faci cafea si a zis ca nu are legatura cafeaua cu ce a "intrebat" ea, ca virgula copiii nu beau cafea. Acum sa-ti explic(ca vad ca nici "intrebarea" ei nu ai inteles-o): cum am mai spus(si m-am scuzat) ea are 7 ani. Tu cati ai de nu stii ca la varsta asta nu se bea cafea. Si cine te-a intrebat nominal sa faci ceva? Te crezi asa important? Manelistule. Si la t/a. Daca esti asa sifonasbil si ursuz, te du, dispari vis urat.

| Bogdanux a răspuns (pentru carpediem):

Ii fac o supa la plic atunci.

| VacutzaRoscata a răspuns (pentru carpediem):

Tu ce mai esti, vreun troll nou? si intai invata sa te exprimi apoi fa-i pe altii manelisti. Apropo, fezuc ala ce vrea sa fie?laughing

| carpediem explică (pentru VacutzaRoscata):

Fata nu stiu ce e ala troll aici(stiu ce e un troll), in fine era un moment in familie, live, in care dupa doua puncte a scris fii-mea si acum sa-ti traduc ce a vrut sa scrie: "nevasta-mea e inebunita dupa facebook si nu ma mai lasa la calculator de innebunesc. (n.a. fezuc= facebook).

Nu trebuie sa faci nimic pentru ca nu ti-a cerut nimeni sa faci ceva. Supa sa-ti faci tu si grisulet cu lapte sa te faci mare si puternic. Si nu-i dau sa manance e-uri. Trebuie sa adopti o alimentatie sanatoasa. Invata tinere si nu mai sta noaptea tarziu la tv.

Corect. Multam'. NU vroiam sa zic nimic, pur si simplu am lasat-o pe fii-mea sa scrie. Sunt sigur ca si tu cand erai mai mica ti-ai dorit sa faci impreuna cu tatal tau ceva.

| Bogdanux a răspuns (pentru VacutzaRoscata):

A fumat ceva stricat cred...

Daca vrei sa-ti zic care e diferenta din sloganu tau stupid mai baga-te in seama aiurea.

| Trinitas a răspuns (pentru carpediem):

"nevasta-mea e inebunita dupa facebook"
Asta a scris fiica-ta? Cum dracu vine asta?

Pentru ca ai dat dovada de bun simt si ca ai intrebat ceva ce nu ai inteles in mod POLITICOS, iti dau funda.

Ai pus o intrebare, asa ca are voie oricine sa iti raspunda, ca nu iti comvine tie raspunsul nu inseamna ca se baga cineva aiurea in seama happy
Si de ce am eu impresia ca copilul tau e unul imaginar?laughing

| carpediem explică (pentru Trinitas):

Simplu. Copiii aud discutii pe care le reproduc anapoda.

Atunci arata-mi si mie semnul asta -?(SEMNUL INTREBARII). Ca eu sunt handicapat si nu-l vad.

| Pralină a răspuns (pentru carpediem):

In primul rand, ai fiica de clasa I si tu esti in clasa cu ea, asa-i?
In al doilea rand, ai pus o intrebare, puteam sa scriem ce vrem.

Semnul intrebarii nu exista, pentru ca ''fiica ta'' nu stie sa il foloseasca happy

| carpediem explică (pentru Pralină):

Unde vezi tu fata SEMNUL INTREBARII? Ca sa raspunzi la o INTREBARE. Apropo ce zicei tu de clasa intai! cum am mai spus eu sunt hanicapat si nu-l vad. Si nu am fost ironic gratuit cum faci tu de exemplu. Mare rautate si unii dintre voi va mai numiti crestini si intrebati de Craciun care reprezinta nasterea Domnului si bla bla. Apropo cu piatra cu Maria Magdalena. SI singuru crestin care a existat a fost batut in cuie de cei ca tine.

Eu, ma numesc Atee^^.Nu cretina.

Am spus crestina nu ce zici tu. Nu exista atee ci ateu. Oarecum iti impartasesc ideile religioase. Sa fi sanatoasa atee. In fine e treaba ta.

Stiu ca e treaba mea, ca nu venerez INEXISTENTA.

Deci nu e intrebare. De altfel nici formularea propozitiei...In fine sa inteleg ca destul de greu copiii au accesintr-o lume din ce in ce mai dura. O sa sterg "intrebarea". sa va calmati.

Am renuntat de miult sa raspund la provocari religioase, atunci ma bateam cu pumnul in piept ca sunt cel mai ateu. NU stiu ce sunt, sunt nimic, daca te iei dupa ce muzica ascult tu ce zici? http://www.youtube.com/watch?v=vC88HQYk8VI&feature=related, iar fii-mea numeste asta muzica de poveste-http://www.youtube.com/watch?v=I1CZrxWbV0Q&feature=related-

| eliaclodia a răspuns (pentru carpediem):

Eu nu mi-am dorit sa fac ceva impreuna cu el, ca aveam un tata violent cu mama si nici nu prea statea pe acasa, spre marea mea usurare.

| eliaclodia a răspuns (pentru Trinitas):

Innebunita, dragii mei, nu inebunita. E clara sensibilitatea de parinte in acest moment.

| eliaclodia a răspuns (pentru carpediem):

Deci nu e intrebare. De altfel nici formularea propozitiei...In fine sa inteleg ca destul de greu copiii au accesintr-o lume din ce in ce mai dura. O sa sterg "intrebarea". sa va calmati."

Nu am auzit ceva mai adevarat in ultimul timp. Si culmea e ca rai cu gingasiile si poznele copiilor sunt tot copiii. Bine, e clar ca maturii instiga la acest lucru, pe cand alti maturi incearca sa repare.

Da bine, cum zici tu.Nu are rost sa-mi bat capul si cu tine.

| aliceinchains a răspuns:

Interesante discuții pe-aici.
Ca o concluzie, tu și fii-ta ascultați muzică bună bună! Dacă ascultă la 7 ani metal, cum zici... trebuia să fi tatăl meu!

| carpediem explică (pentru aliceinchains):

Dap. Daca la noi se asculta metal, ea se adapteaza, si iti dai seama ca am inoculat educatia antimanea si i-am mai dat altelnative ca sa nu fiu dictator, cum ar fi Enya, Pink Floyd, Queen. Poate-l convingi pe al tau cu balade sau chestii mai vechi. Iti dai seama ca daca-l iei cu Rammstein sau Limbonic Art se socheaza. E mai greu cu parintii si muzica, daca nu e meloman din fire, e preocupat cu grijile banii etc si practic muzica perturba. Nu stiu ce sa zic, ma bucur ca asculti metal. Bafta.

| aliceinchains a răspuns (pentru carpediem):

Momentan m-am îndrăgostit de muzica "de poveste" a lu fii-ta. E foarte faină melodia! Eu ascult în general black și death metal, iar ai mei nu ascultă nici măcar un rock alternativ. E fain să învețe de acum ce e muzica, eu abia pe la 13 ani am descoperit metalul. He he, e o norocoasă! big grin Zi faină!

| carpediem explică (pentru aliceinchains):

UIte ceva asemanator cu Nie Gefragt: http://www.youtube.com/watch?v=E7uodTUW7Hk&feature=related Intra pe Groove shark sunt grupate pe albume si calitatea audio e net superoiara you tube. Sau http://www.youtube.com/watch?v=DnQw--VuXXg&feature=related. Zi faina si tie.

| aliceinchains a răspuns (pentru carpediem):

Mulțumesc mult pentru site! happy

| lucab a răspuns:

Aveti 2 solutii: ori scapati de ea, ori mai cumparati un computer.
P.S. Daca are peste 30 e recomandat sa scapati de ea! happy

| carpediem explică (pentru lucab):

Trebuie sa mai fie o varianta.

| lucab a răspuns (pentru carpediem):

Lol,apoi bine mai, luati-i un telefon cu 20 milioane, cu buton de facebook!

| Pământul a răspuns:

Stiu si eu gaseste un program care blocheaza accesul la facebook si cand nu merge fa-te ca ploua si pac te lasa in pace.

| girl12girl a răspuns:

Da bv ahaa ok.da... nu am inteles nimic

| Jonny007 a răspuns:

Pritene invata sa scrii dupaceea poti folosi calculatorul.
Sincer am inteles cam 10% din intrebare.

| carpediem explică (pentru Jonny007):

Prietene cum am mai spus dupa doua puncte a scris fii-mea. Apropo de invatat cum se scrie, se scrie dupa aceea. Si dupa aceea poti folosi...