| Șâret a întrebat:

Dragi utilizatori TPU, știu că vi se rupe, dar vreau să vă spun că iuzărul șâret a dat colțu' acum 2 minute, având un...ăăă...atac de stomac. Așadar, vă rog să o jeliți și să vă îmbrăcați în negru următoarele 5 minute.Sunt maimuța ei. Aștept salvarea și m-am gândit să vă anunț și pe voi în acest timp.Să știți că v-a iubit pe toți foarte mult.În special pe unii, știți despre cine vorbesc.Nu v-a lăsat nimic niciunuia. Știu că o să întrebați, deci nu.Nici bere.Așa că nu mai fiți așa materialiști și egoiști! Pa.

25 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

*bocește ca Țața Marghiorița*

| Musique a răspuns:

Condoleanțe mă-si.

| PotcaPădurii a răspuns:

Cand ma schimbasem si eu de tinuta mea neagra vii si tu...In fine, putem sa-i furam corpul? Presupun ca ea nu mai are nevoie de el, dar eu am...Si da promit solemn pe un kilogram de usturoi ca o sa bocesc pana o sa am ochii rosii, si apoi o sa pretind ca m-am drogat.

| Șâret explică:

Într-adevăr.Raportându-mă la nickname-ul tău, pot spune că, într-adevăr, însemni mult pentru societate, așadar, este evident că mami n-ar vrea să-și piardă "celmaicumintebaiat".Așa că fugi până nu te iau cu mine în locul din care nu te vei mai întoarce.

| Șâret explică:

Da da.Nici eu.

| Șâret explică:

Irelevant.Știi ce e mai relevant? Capacitatea unor oameni de a-și atribui apelative în mod atât de direct.Nu ți se pare că e cam stupidă chestia asta? Da, știam că suntem de aceeași părere.

| AikkoxD a răspuns:

*suflă în lumânări*

| CastraveteMurat a răspuns:

N-am haine negre. Port doar alb ca lumina becului din WC.batting eyelashes

| CastraveteMurat a răspuns:

P.S.: Da unde te-ai dus și m-ai lăsat?
Șâret, șâret! Unde te-ai dus?
Nu mă lăsa singură. Mor, șâret! crying

| Cristianne a răspuns:

Ok,da` vreau colivă.

| TƎD a răspuns:

Un moment de reculegere.
*Dupa momentul de reculegere*
Firar ea a naibii nu a lasat nimic?
Huooooooooo!

| Alyra a răspuns:

Sayonara!

| Astaeparereamea a răspuns:

Aaaaatunci imi retrag bocetul daca persoana decedata este cea din poza de la avatar.
1 2 3 si Hauliiiiiuuuu ca de ce murisi si pe mine cui ma lasasi-iiiii, hauliuu ca ia-ma cu tine-n plapuma-aahahaaaaa sa vezi cum te inviezzzz, am u talentele mele de resuscitarewinking

| Just4Joker a răspuns:

O victima a ''Zombie Apocalypse ''?

| LotusRadioactiv a răspuns:

Cuminte maimutica. Vrei o banana?

| Bibiiubesteciocolata a răspuns:

Maimuţă? Şi vaca? Văcuţa cui rămâne?

| Șâret explică (pentru Bibiiubesteciocolata):

Ți-o las moștenire.Nu trebuie să-mi faci un tort drept cadou.

| Bibiiubesteciocolata a răspuns (pentru Șâret):

I-o donez lui Otto, cu dedicatie, special de la tine!tongue Macar cu placerea de a ii oferi ceva sa ramailaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi-a lasat nimic :-o cine crezi co boceste daca ii asa zgarcita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

straight face

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Poza de la avatar e poza lui Saret moarta ca nu avea cum sa arate asa daca era vie.

| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

Iadul o va scuipa înapoi pă pământ.

| LittleMønster a răspuns:

Oooookk.Cand e pomana?