Cand ma schimbasem si eu de tinuta mea neagra vii si tu...In fine, putem sa-i furam corpul? Presupun ca ea nu mai are nevoie de el, dar eu am...Si da promit solemn pe un kilogram de usturoi ca o sa bocesc pana o sa am ochii rosii, si apoi o sa pretind ca m-am drogat.
Într-adevăr.Raportându-mă la nickname-ul tău, pot spune că, într-adevăr, însemni mult pentru societate, așadar, este evident că mami n-ar vrea să-și piardă "celmaicumintebaiat".Așa că fugi până nu te iau cu mine în locul din care nu te vei mai întoarce.
Irelevant.Știi ce e mai relevant? Capacitatea unor oameni de a-și atribui apelative în mod atât de direct.Nu ți se pare că e cam stupidă chestia asta? Da, știam că suntem de aceeași părere.
P.S.: Da unde te-ai dus și m-ai lăsat?
Șâret, șâret! Unde te-ai dus?
Nu mă lăsa singură. Mor, șâret!
Un moment de reculegere.
*Dupa momentul de reculegere*
Firar ea a naibii nu a lasat nimic?
Huooooooooo!
Aaaaatunci imi retrag bocetul daca persoana decedata este cea din poza de la avatar.
1 2 3 si Hauliiiiiuuuu ca de ce murisi si pe mine cui ma lasasi-iiiii, hauliuu ca ia-ma cu tine-n plapuma-aahahaaaaa sa vezi cum te inviezzzz, am u talentele mele de resuscitare
Ți-o las moștenire.Nu trebuie să-mi faci un tort drept cadou.
I-o donez lui Otto, cu dedicatie, special de la tine!
Macar cu placerea de a ii oferi ceva sa ramai
Poza de la avatar e poza lui Saret moarta ca nu avea cum sa arate asa daca era vie.
LisaJulie întreabă: