| pinguinuVerde a întrebat:

Dragi utilizatori TPU, vă adresez această întrebare pentru că deoarece fiindcă @Muflă işi doreşte să dispară "puştii" de 10-12 ani da' eu am 12 ani şi nu vreau să dispar de pe TPU! Voi ce ziceţi? De ce să nu dispară aia de 9-11 ani si de ce ăia de 12?! phbbbbt

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Mie nu imi pasa de varsta! sa dispara doar idiotii!

30 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

Băi fac numai boacăne azi O_o Eu ziceam de ăia gen iustinel care ne tot seacă cu 974569857 comicuri de un cadru pe zi. Dacă te-ai simțit n-am ce să-ți fac, probabil trebuia să fiu mai exactă. Nu trebuia să faci atâta tam-tam, știi?winking

| Muflă a răspuns:

Lol acum o lună dacă-l întrebai pe vreunul de Muflă zicea că-i prăjitură, nu mă știa nimeni (înafară de câțiva)... și acum e toată lumea gen "Muflă face, Muflă drege, asdffjhgdfhjMuflă must DIE!" What the fudge happened!?

| Muflă a răspuns:

@cRiii: /headdesk Acum am văzut răspunsul, nu m-am supărat...

| Muflă a răspuns:

*sigh* There's no hope. Am explicat ODATĂ că nu TOȚI, doar unii dintre ei happy Dacă nu înțelegeți și nu v-ați prins că cRiii glumea...

| Muflă a răspuns:

... Poate mi-a crescut un penis între timp.

NOname
| NOname a răspuns:

TPU este un site pentru toate categoriile de varsta. Nu trebuie sa dispara cineva. Dar, intr-adevar, cei mai micuti ar trebui sa stea mai putin (nu deloc) la calculator si sa se ocupe mai mult de scoala, cu toate ca si aici, pe TPU, au de invatat multe lucruri bune si folositoare.

Răspuns utilizator avertizat
| pinguinuVerde explică:

@GuessWho, cam aşa ceva. Şi @Muflă, scuză-mă că te-am supărat. sad
N-am făcut mă' tam-tam, doar e la Trivia, amuzante, dacă nu mă înşel, ori am văzut eu dublu. mai şti? thinking

| pinguinuVerde explică:

Înainte să răspundeţi mai bine uitaţi-vă la răspunsuri!winking Doar glumeam măăi straight face

| Pralină a răspuns:

Ce bine am isit din categorie ca am 13 ani!laughing
No sa dispara userii de 10-12 ani! O doame ca atunci un sfert din site sar duce...ca doara un sfert ii pusti de 9, 10, 11, 12 poate si 13 ani[lol ilinca nu mai comenta] care zic si ei ca au 15 sau 16 ani sa se dea mare.

| Serena1993 a răspuns:

@Mufla nu e fata?:O
sau si-a schimbat sexul.si eu nu stiam?

sau este baiat? cine stie thinking
*gluma*

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Uite pentru intrebarea asta si tot tin sa-i dau dreptate. Desi eu nu vreau sa dispara nici un user, ci sa respecte regulamentul. Dar tu demonstrezi ca esti o cauza pierduta.

| Doddel a răspuns:

Iooo
Se refera la aia cretini nu la tine.
Relax.

| Ingerash a răspuns:

Ia nu va mai luati de @Muflă, are dreptate, nu neaparat sa dispara cei de varsta asta dar sa dispara idiotii!

| rockelle75 a răspuns:

Si eu am 12 sad nu vreau sa dispar crying laughing lol.

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Mufla e batut in cap

| elasexygagica a răspuns:

De ce sa nu dispara Mufla si de ce aia de 9-11 ani?

| dαɴЗ a răspuns:

Adica de ce sa dispar eu? laughing))

| 인스피릿 a răspuns:

Maaan, intrebarea si raspunsul lui @elasexygagica ma fac sa ma gandesc la jocul cu protocalele. De ce asta si nu cealalta? Old times. I miss 'em.
BTW, care e problema cu copiii de 10 ani? o, o

| BabalGam a răspuns:

Mufla e FATA?,, probabil trebuia să fiu mai exactă'' OMG:O

| BabalGam a răspuns:

Cine stie? laughing

| GuessWho_8607 a răspuns:

"Pentru ca, deoarece si fiindca" ai pus intrebarea asta la Trivia/Amuzante, te inteleg si iti dau dretpate. Vroiam doar sa-i spun Brigaelei (cu tot respectul), sa se calmeze ca era doar o gluma. Nu-i asa ca era doar o glma, spune-mi ca era o gluma! Glumeai, nu? laughing

| Onutzyk a răspuns:

Frate... nu te gandesti ca trebuie sa dispara toti tembelii?
Oricum un pici de 5 ani poate sa zica ca are 13winking
Si app... ii iei pe aia de 9-11 si ii lasi pe astia mai mici...laughing?

| MissUnivers a răspuns:

Eu am 8 ani si? Ma doare pe mine in cu* de el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata n-o sa se intample asa ceva. @Mufla isi DORESTE, si este parerea ei. Oricine, indiferent de varsta, poate cere ajutorul pe TPU happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca la varsta de 10-12 ani se face scoala. mai putin TPU mai multa educatie apoi dupa ce primesc educatia necesara pot sa si`o expuna pe site. cum ar fi sa faci din ca**t miracol?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu cum sa mai aflu despre sex si masturbare? Am numai 5 anisori.