Draga @JustinBieberIsMylover nu trebuie sa iti promita tie cineva ceva, stiu ca te doare cand lumea il jigneste pe JB, dar nu ii baga in seama! Fiecare este liber sa gandeasca diferit! Si pe mine ma enerveaza cand jignesc vedetele, dar noi nu avem ce face!
RESPECTATI VEDETELE, NU V'AU FACUT NIMIC!
Vai tu, m-ai impresionat până la lacrimi!
*sarcastic mod off*
Bă, vezi-ți de viața ta și lasă-ne pe noi.
Și nimeni de aici nu moare după o fundiță, fi serioasă
Eu critic în glumă,de fapt la categoria asta iau totul în glumă,cu mici excepţii dar dacă voi vă simţiţi ofticaţi...
Mă,de parcă ar ştii Jb că îl vorbim noi pe el şi tot in chur l-ar durea...dar nu înţeleg un lucru : De ce vă ofticaţi mă pentru el? V-a adus bani acasă?
Serios acum,trec peste toate întrebările stupide despre Jb şi LadyJ, vedetele zilei, pentru că peste 5 ore e Paştele şi vreau să vă iert pe toţi pentru tot, vreau să iert TOT TPU-ul pentru TOT.
Fetita [ sper ca esti fetita] distrusa, aici zici ca nu te iei de "haiteri" dar pe mine cum ai putut sa ma faci asa? "JustinBieberIsMylover a răspuns:
@LadyJ : Nu o baga in seama pe cretina asta de FuckTheSystem sunt sigura ac ea a facut contul ala, idioata dracu."
Distrus copil!
Buna.
Nu imi place.Dar nu o sa mai vorbesc urat despre nimeni.
Cum tie iti place JB, mie imi place Metallica.
Poti sa im ida-i stupid.att timp cat tu si cele lalte obsedate il vorbiti pe aici si il lingeti in. noi o sa il vb urat dar noi nu vorbim urat de el noi spunem cea ce este cu adevarat!
deschide`ti ochi nu e inteligent nu are talent e un nimeni aparut peste noapte!
Se zice "hater" draga...vezi...Justin Bieber te'a facut si inculta
MA DOARE FIX IN PIX ca il iubesti pe Justin GAYBER.e o obsesie de adolescent...cand o sa iti vina creieru inapoi in cap o sa dispara
@didiiurastelaJustibibiron: Nu am de ce sa iti dau stupid, e parerea ta si eu o respect, ti-as fi dat stupi daca ma injurai sau ceva dar nu e cazul. ![]()
@ἋďįńἄĻóvĕƇǜťƶǔ Pot sa vorbesc in numele meu si sa zic ca nu o sa ma mai iau de altii, dar nu pot vorbii in numele tuturor fanilor. Eu personal respect toate genurile de muzica, chiar daca nu imi plac.
@cŔii: Merci ca mi-ai zis. Paste fericit.
@Bastet: Eu nu te-am facut retardat si nu este bine sa generalizezi daca un fan al unei formatii.cantaret te-a facut retardat asta nu inseamna ca o sa te faca toti.
@ewesamasm: de ec pe mine? Eu nu et vorbesc pe tine deci asteptam mai multa intelegre din partea utilizatorilor acestui site...
Bine, noi nu o sa-l mai vorbim de rau, dar nu mai fiti si voi ( unii ) asa, puneti la intrebari ca declarati razboaie celor care nu il plac si unele ne injura ca nu il placem.
Fiecare face ce vrea! In plus, avem doar o singura viata.
Eu iti promit ca nu il mai vorbesc de rau, doar cu o conditie aceea ar fi :
Nici voi sa nu mai vorbiti de rau utilizatori care nu il plac.
Si nah, numa` o viata avem si noi
nimeni nu stie cat mai traim si trebuie sa ne certam din cauza asta. ![]()
Hai sa fim toti uniti pe TPU ( Toti pentru unu` dăă ).
Ce conteaza asta?
Si in primul rand daca LadyJ si altii ar inceta sa ne mai critice pentru ca nu il iubim cum il iubeste ea pe justin bieber, nici noi nu am mai fii ca nebunii si sa-i injuram.
Deci eu iti promit ca nu ma mai iau de el.
daca nici voi nu mai adresati injurii la utilizatorii care nu-l plac.
Hai Paste fericit!
*Le sigh*. Ruşine să ne fie! Vai, trebuie' să intrăm la închisoare. Cum de am comis un asemenea delict?:o Nu se poate, l-am jignit pe Justin Bieber. Iartă-ne Doamne. (sarcasm)
Aşa, ca fapt divers... Voi (fanele) nu vă daţi seamă că pe copchilul ăla îl doare în cur că voi îl "iubiţi"? Şi apropo, voi NU îl iubiţi sincer. La vârsta voastră, asta se numeşte OBSESIE. Gud bai. ^^
Si eu sunt fan Justin Bieber.![]()
El este atat de talentat si frumos si atatia oamenii isi bat joc de el.![]()
Daca ne adunam fortele, ii invingem pe prostii astia care nu stiu ce este muzica adevarata si asculta Metallica si muzica de satanisti.
Love Justin Bieber!![]()
![]()
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: