Il rog sa vina de craciun la un concert pentru toti copiii orfani din judet si bineinteles pe linga copii o sa asculte si mama, curtea blocului e destul de incapatoare pentru toti copiii orfani din judet iar Smiley o sa cinte de pe terasa apartamentului aflat la etajul patru de acolo va fi destul de vizibil si auzibil pentru toata lumea.
...ii spun ca locuiesc intr-un oras turistic aflat pe malul marii si la 20 de minute de o faimoasa partie de schi, in Grecia.
Banuiesc ca n-o sa-mi refuze o invitatie ultra all inclusive pentru cateva zile.
Cat despre cantat, mijloacele de persuasiune merg de la un simplu "te rog" pana la o imbaiere totala in uzo, asa ca prea greu nu vad sa fie!
Case solved!
Cu mama nu stiu cum o sa rezolv ca e emotiva rau...
Tratez cu mama lui sa il convinga ea..Mamele mereu reusesc sa ne convinga, au o influenta maaaare asupra noastra!
Nu va fi greu sa il conving, mai ales ca mama are o voce minunata, e de ajuns sa ii zic, si Smiley va veni cu siguranta![]()
Ii spun ca am gasit singurul iepure albastru coafez care canta la pian si cauta sa isi publice seria de romane,, Smiley:creierul de la Polul Nord''
Ii spun ca ca organizez la mine acasa un concert cu cei mai tari aristi, iar el e invitatul special!
Am un cadou acasa pentru tine si daca ai si o masina ca sa-l iei e si mai bine, cadoul are 50 kg
Voi vreți să o duc pe mama la ORL cu sângerări ale urechii medii? Criminalilor!
Ii spun ca mama e fanul lui numarul 1 si are numai postere cu el prin toata casa si nu se lasa pana nu ii canta ceva live.
Il sun si-i spun ca nu-i drept ca numai Brencu sa satisfaca toate mamele, sa se apuce si el cat mai are timp.
Il rog frumos sa vina si sa cante iar apoi va primi o masa cu mancare gustoasa de sarbatori precum si o masa plina cu deserturi rafinate (placinta cu mere).
Ii mai spun ca se va simti foarte bine si se va distra impreuna cu noi.
LisaJulie întreabă: