Important este sa te stergi pe fata si pe cap cu un prosop separat si foarte curat, apoi cu un prosop mare de baie, sa te stergi pe restul corpului. Unele fete obisnuiesc sa-si lege respectivul prosop in jurul capului, pentru ca parul sa se usuce, intr-o forma mai "razboinica", fara sa-l pieptene.
Tu vei proceda cum vrei, atunci cand faci baie. Stergerea corpului este optionala pentru ca, poti sa te usuci stand un timp fara sa te imbraci, pentru ca astfel pielea se hidrateaza mai bine. Poti sa faci acest lucru numai atunci cand esti singura acasa ori poti sa stai in baie pana te usuci daca, nu are cineva vreo "urgenta" la baie si aceea baie, este unica existenta in respectiva casa.
Orcium important este sa te speli cat mai bine si cat mai des pentru a "straluci" de curatenie.
O zi buna si o baie pe masura preferintelor.
@AnNiTu (♥‿♥) draga, depinde.
Daca ma spal pe fata - fata, daca ma spal pe maini - mainile, si tot in stilul acesta.
![]()
![]()
Iar daca am facut o baiei in toata regula, atunci clar - fata e prima, are preoritate.
![]()
La o baie completa avand in vedere ca am un par dificil, mai intai rezolv capul, adica fata, gat, urechi si respectivul par.
Dupa spalarea totala imi sterg sanii prima data, ca mi se pare ca se scurge apa pe jos mai repede
Parul, daca ma spal la cap.
Daca fac doar un dus repede, prima parte a corpului p care o sterg este mana stanga, pentru ca tin prosopul in mana dreapta
Pai...mutra
ma sterg pe mutra si pe cap cu un prosop mai mic.si ma rog.cu unu mai mare pe corp.deci...incep cu fata
Parul normal ...pentru. ca e ud si degeaba iti stergi alte parti daca din el va picura apa
AnonimulRo întreabă:
iulika995 întreabă:
LisaJulie întreabă: