Ce sa faca? Poate o lasam cheala si goala in strada.Stiu, nu-mi spune, sunt un jentlemen cu doamnele.
Bai deci e clar ca fata vrea banii pentru seara aia de atunci...stii tu atunci cand ne-ai intrebat ce lenjerie e mai buna cu cei 1001 javre sau cu pitipoancele de la castelul roz din bombonele.nu mai stii? ahhh uitucule.si tu ce-ai facut? nu i-ai dat banii? raule!
Ce memorie bună ai ಠ⌣ಠ
Da...de asta la istorie mi-a scazut 0, 2 p fiindca nu tineam minte data? ಠ_ಠ
P.s. mie mi s-a intamplat ca unu sa se opreasca in fata mea si sa inceapa sa mi cante: ''Don't you wish your girlfriend was hot like me''
am ramas cu sechele
Oare de ce îmi imaginez un gras, scund, chel în cap şi plin de păr pe burtă? -_-
Cata imaginatie...din potriva e inalt cu par in cap si mai peste tot.e tare paros cred ca si pe palma are par.o maimuta are 3 fire pe langa el.da in schimbe nebun rau.
un coleg nu intelesese o fraza fiindca ala zice lectiile ca pe poezie...
si dintr-o data incepe sa zbiere:,, copile tu esti chior cu urechea''? dupa ce ca-i nebun nici romana nu stie
am ras vreo saptamana...
Uhm,şcoala ta se numeşte cumva "Grădina Zoo"?
Scoala Sfantul Zoo nr 33 Galati...cum de ai ghicit?
Bro' ma sperii...
Nu.
Doamne,cine ştie pe unde a umblat şi pe la cine.
I-am zis să se ducă acasă că o aşteaptă pijamalele şi a spus că nu că acum începe viaţa.
Ii imprumut eu...
Comy aici e puţin adevăr, nu? Că aseară una te-a ameninţat să-i dai banii sau te bate...este?
O iau la fugă!
În situaţi de'astea pot fugi ca un iepure un kilometru (glumesc, îţi dai seama).
O iau până undeva unde se înfundă drumul, dacă e un gard pe care să-l sar(că aia dacă are tocuri nu poate să se caţere fără să cadă).
După fug la staţia de autobuz, mă urc în autobuz, şi... dacă ajunge şi ea înăuntru(deşi cred că e greu să fugi atâta pe tocuri de L. Gaga fără se iei o căzătură sau două şi să nu rămâie în urmă), nah, acum sunt într-o mulţime de oameni care nu ar lăsa ca o nemernică să mă snopească în bătaie(asta dacă mă mai găseşte, că hewh, singura oară când aş vrea să mă urc într-un autobuz full)(garantez 99, 9%).
Pa, pa!
Heeei ce ai cu sora mea? Vrei sa te dau pe mana politiei, huliganule.Ea mi-a zis ca tu ai venit la ea deci...
I-am zis să meargă acasă până nu o violez şi a zis "Stai nenea, băă...e periculos copilu"
Şi dacă îi place?
Bună! O întrebi:"Mâncaţi-aş,ia te rog eu bate-mă,să vedem ce tare eşti în pumni."Dacă vezi că începe şi cheamă gaşca, o iei la fugă. Dacă îţi arde o palmă peste obraz, îi furi un sărut de ăla bun şi pleci mai departe.
Se ia si ea de cine poate![]()
Nu i-ai zis si tu? o punem de o mufare? folosim balon toate bune frumoase, dupa dispari ca magari in ceata. xD
OMFG,mi-a raspuns Liviu la intrebare.
Cred ca halucinez -_-
*se focuseaza pe cuvantul "leganat"*
E beata cred ca nici nu stie ce vorbeste...O imping si nu se mai trezeste o saptamana.Ia stai.Mama m-a invatat gentleman deci nu imping o fata deci(deci inca e beata)stau si nu fac nimic in speranta ca adoarme de la betie.
Vezi poate cade şi, în încercarea de a se prinde de tine să nu se lovească, poate îţi trage pantalonii jos D:
Ha? Ce? Cum?
Vorbeşte română, te rog.-_-
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: